shirvani Üye Bende pishman oldun Lumia aldigima ayni fiyata Huawei g610s alsaydim bin defa daha iyi olurdu
tgoksen1 Üye shirvani' Alıntı: Bende pishman oldun Lumia aldigima ayni fiyata Huawei g610s alsaydim bin defa daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... hocam guldurmeyın lutfen..zaten sız 520 secerek bunları goze almıssınız flas ram sınırı gibi...Ben 620 alarak hepsını goze aldım
shirvani' Alıntı: Bende pishman oldun Lumia aldigima ayni fiyata Huawei g610s alsaydim bin defa daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... hocam guldurmeyın lutfen..zaten sız 520 secerek bunları goze almıssınız flas ram sınırı gibi...Ben 620 alarak hepsını goze aldım
Hagios Üye shirvani' Alıntı: Bende pishman oldun Lumia aldigima ayni fiyata Huawei g610s alsaydim bin defa daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... KESHKE lumia alacağınıza Huawei g610s alsaymışsınız.
shirvani' Alıntı: Bende pishman oldun Lumia aldigima ayni fiyata Huawei g610s alsaydim bin defa daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... KESHKE lumia alacağınıza Huawei g610s alsaymışsınız.
serverfun912 Üye Lumia 820 indirdim süper fakat sd karta kurma gelmeli Ram desteğide lazım çok oyuncu istiyorsa yapmalı.
Lumia 820 indirdim süper fakat sd karta kurma gelmeli Ram desteğide lazım çok oyuncu istiyorsa yapmalı.
dakamon Üye papakudioflu' Alıntı: enteresan olan 3.2GB boş hafızaya rağmen yüklenmiyor Genişletmek için tıkla ... O yüzden alıcan 32 gb lik 1520 yi keyfine bakıcan valla :P
papakudioflu' Alıntı: enteresan olan 3.2GB boş hafızaya rağmen yüklenmiyor Genişletmek için tıkla ... O yüzden alıcan 32 gb lik 1520 yi keyfine bakıcan valla :P
kurtoglu27 Üye dakamon' Alıntı: O yüzden alıcan 32 gb lik 1520 yi keyfine bakıcan valla :P Genişletmek için tıkla ... 920 de yeter dostum bu arada oyun içi satın alma aktif değil mi
dakamon' Alıntı: O yüzden alıcan 32 gb lik 1520 yi keyfine bakıcan valla :P Genişletmek için tıkla ... 920 de yeter dostum bu arada oyun içi satın alma aktif değil mi
papakudioflu Emekli Yönetici eğer bildiğiniz bir şey varsa paylaşın. Sosyal ağ hesapları üzerinden reklam yapma çalışmaları nedeniyle bu tur mesajlarınız silinecektir.
eğer bildiğiniz bir şey varsa paylaşın. Sosyal ağ hesapları üzerinden reklam yapma çalışmaları nedeniyle bu tur mesajlarınız silinecektir.
serverfun912 Üye Hafıza temizlemeleri uygula yönetici kardeş.Kapasite kontrolü ve Telefon depolama alanından temizleme yaparak halledebilirsin.
Hafıza temizlemeleri uygula yönetici kardeş.Kapasite kontrolü ve Telefon depolama alanından temizleme yaparak halledebilirsin.