Yardım Dungeon Hunter 4 kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 kasıyor
Arkadaşlar kuzenim bize geldi samsung galaxy tab 3 var bende toshiba excite pure at10-a-104 var dungeon hunter 4 yükledik onda grafikler süper ve hiç kasmıyor bende grafikler çok kötü ve çok kasıyor sebebi nedir?Kağıt üzerinde benim tabletin daha hızlı olması gerekiyor ama onun ki hiç kasmıyor sebebi ne dir?Çok garip bir olay bu.Benim tablet 4 çekirdek onun ki 2.Clean Master kullandım grafikler çok az da olsa arttı fakat kasma hala devam ediyor.galaxy tab 3 de renkler aşırı canlı toshibada çok soluk.upTabletin adını yazmıştım oraya google da aratıp bulursunuz diye düşünerek ama yazıyım o zaman özellikleri
BELLEK16 GBBellek (MB) DDR1 GB DDR3L RAM
BluetoothVarEkran Boyutu10,1"
Ekran Çözünürlüğü1280 x 800 PikselEkran KartıNVIDIA GPU 256 MB
Garanti Süresi (yıl)2İşlemciNVIDIA Tegra T30L
İşlemci Hızı (GHz)1,3 Ghz, 4 Çekirdekli İşlemciİşletim SistemiAndroid
MARKATOSHIBAMODELARCADIA AT10-A-104
ÜRÜNTABLET PCWirelessVar
3GYokGPSVar
KameraVarKamera Çözünürlüğü3 MP
[TBODY] [/TBODY]
Kalite farkindan kaynaklaniyor tabi detaylari yazmamisin islemci hangi islemci gpu su ne falan birde samsunga uygulamalar tam olarak optimize edilir genelde bundanda kaynakli olabilir
Toshibanın android sürümü 4.2.1 samsungun 4.2.2 ondan olma şansı var mı?Yani ben kazık mı yedim ben para verip tableti aldım özellikleri var iyi güzel ama gelicek benim tabletimden kötü özelliklere sahip bir tablet benim kasarak oynadığım oyunu kasmadan yüksek kalitede oynayabilecek ha?

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Kalite farkindan kaynaklaniyor tabi detaylari yazmamisin islemci hangi islemci gpu su ne falan birde samsunga uygulamalar tam olarak optimize edilir genelde bundanda kaynakli olabilir
Edit: android surumle alakasi yok cpu gpu ve oyunun senkronize edilmesi ile alakali

Son düzenleme:
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bnde de galaxy tab3 var kasma var arada ama küçük derece ekran kartından kaynaklanıyor dur oda mali 400 olsa kasmaz GC1000CORE igrenc bi ekran kartı bana kalırsa bu arada rom ve custom kernel yüklü swap ds kullanıyorum

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ben sırf toshiba aldım diye oyunu kasarak oynuyorum yani?Bilsem gider tab 3 veya ipad 2 alırdım..

Takipçi Satın Al

Üst Alt