dungeon hunter 3 hile ??

Sponsorlu Bağlantılar

batu141

batu141

Üye
    Konu Sahibi
dungeon hunter 3 hile ??
Arkadaşlar konuya uygun yer bulamadım bu yüzden buraya yazıyorum.bu dungeon hunter 3 için para veya gem hilesi gibi birşey var mi ?

FeC!

FeC!

Üye
Var. Game Guardian isimli programı indirip yaparsın. Cok iyi yaparsın cok da iyi guzel yaparsın ama tavsiye etmiyorum. Zevki kalmıyor.

[alikan]

[alikan]

Üye
Var. Game Guardian isimli programı indirip yaparsın. Cok iyi yaparsın cok da iyi guzel yaparsın ama tavsiye etmiyorum. Zevki kalmıyor.

Acaba bu sen denedin mi kardeşim ben bir kaç yerde okudum bi zaman araştırmıştım ama olduğunu pek sanmıyordum deneyerek mi yazdın yoksa genel bilgi amaçlı mı.? Eğer gerçekten oluyorsa bende deneyeceğim.

batu141

batu141

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler ama ayrıntılı bilgi verebilirsen sevinirim baya araştırdım,telefonda rolot yok sanırım root olmayan telefonda olmaz ?

FeC!

FeC!

Üye
Aynen oyle. Root gerekli. Root yaptıktan sonra bir cok oyunda hile yapabilirsin. Mc3 Minecraft pe, dungeon hunter, gangstar, six guns, ve bir cok oyun.

- - - Eklendi - - -

[alikan];5139928' Alıntı:
Acaba bu sen denedin mi kardeşim ben bir kaç yerde okudum bi zaman araştırmıştım ama olduğunu pek sanmıyordum deneyerek mi yazdın yoksa genel bilgi amaçlı mı.? Eğer gerçekten oluyorsa bende deneyeceğim.

Bizzat denedim. Dungeon Hunter 3 te ve daha bir cok oyunda. Bazıları iyi oluyo ama bazılarının zevki kalmıyo.

Takipçi Satın Al

Üst Alt