Dungeon Hunter 2 Kolay Yoldan Alastor' u Öldürme (Son Görev)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehsell

mehsell

Üye
knk dediklerinin aynısını yapıp geçmiştim valla :D

Parimli

Parimli

Üye

Ben 63 ' üm Bellede online olsa beraber 100 olurduk

Bellenin orjinal güncellemesini bekliyorum. Belki düzelir diye. Düzelmezse silicem oyunu. 65 Levele yazık olucak ama yapıcam :D

hackermaho

hackermaho

Üye
oynamak isteyen olursa ekleyin hem dungeon hem de asphalt da .
mustafa46

aleranol

aleranol

Üye
Büyük ihtimal statları yanlış dizdiniz çünkü ben 35 li levellerde 33 - 160 lık balta takabiliyordum warrior .
Aynen bende senin gibiydim şimdilerde 100+ 276 mı ne öle bi baltam var bide kalkan+kılıç süper oluyo ama sakın auto equip yapmayın50-60 ve üstü levellerde çünkü bi yüzüğü çıkartırsa +12 str li bi yüzüğü bütün ekipmanlar gidiyo çıplak kalıyorsunuz resmen :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi

Aynen bende senin gibiydim şimdilerde 100+ 276 mı ne öle bi baltam var bide kalkan+kılıç süper oluyo ama sakın auto equip yapmayın50-60 ve üstü levellerde çünkü bi yüzüğü çıkartırsa +12 str li bi yüzüğü bütün ekipmanlar gidiyo çıplak kalıyorsunuz resmen :D
Evet başıma gelmişti Lütfen denemeyin 1!!birbir :kop:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
puff benim deathwalker level 37 nick : chneth06

stadlar :

str:59
dex:23
energy:21

diğerlerini saymıyorum çünkü hiç vermedim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
ƒℓα[χ]ℓу;4245217' Alıntı:
puff benim deathwalker level 37 nick : chneth06

stadlar :

str:59
dex:23
energy:21

diğerlerini saymıyorum çünkü hiç vermedim.

Naptın sen ya ? Bu statlarla oynayamazsın bu karakteri . Ninja (Rogue) Statlarında ilk 12 Level hep Dex vereceksin dostum sonra 1 Dex 1 Endurance . Yeniden açmanı öneriyorum yoksa elbet item giyemez hale gelirsin .

trontr

Üye
o oyun çok dandik bişe ya 2 life steal al hiç ölmüosun. Çok kolay bence sıkıldım oynarken hep :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ben Alastoru Biraz önce öldürdüm :d: Bundan Snra lv nerde kasıcam bi yardımcı olun :)) Oyundaki nickim Husnucan Online olarak da yaparız isterseniz :))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Oyuna baştan başlıyor her görev aynı sadece canavarların seviyesi yükseliyor ve artık aldığın silahlarda aynı gücü yükseliyor ve parlamaya başlıyor .

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Oyuna baştan başlıyor her görev aynı sadece canavarların seviyesi yükseliyor ve artık aldığın silahlarda aynı gücü yükseliyor ve parlamaya başlıyor .

O dediğin Kolay görevlerden Zor görevlere geçişte oluyor.. Ben 44 de zor görevlere geçtim 1- 1 glen ex 98 ve 160 arasında değişti 1-1.5 saatte 5 lv aldım :)) su an 49 da 50 geçmeyi bekliyorum :))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
90 dakkada 5 mi ? Ben 10 dakkada 1 level alıyordum .

jeen38

Üye
bu görevde neden takıldınız ki ? 12 tane potunuz ve sevıyenıze gore iteminiz varsa rahat geçersiniz.sadece ışınlardan kaçın yeter diğer vuruşlar pek can götürmüyor zaten.ben ilk denemede yaptım

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
yararlı olmuş :tşk: ben 3 kere her karakterden bitirdim şimdi oynamıyorum :)

Pringles

Pringles

Üye
pot olayına dikkat edib ışın attına tek yemiyosun direk can yalıyor 2 kere yalasın canın düştüğü gibi pot bas yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...