Dungeon Hunter 2 Görev Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 2 Görev Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Ben Dungeon Hunter 2 oyununda 18 LV Death Walker'im. 3 Tane görev var ve görevleri her haritada Make Aktive yapsamda görünmüyor. Görevlerim ve açık olan haritalar şunlar:

GÖREVLER:

1.CRYPT OF THE KINGS
2.JOURNEY TO THE BLOODSANDS
3.TRIAL OF HEROES II

HARİTALAR:

1.THE BOGLANDS
2.BOGWITCH CAVERN
3.GOTHICUS DARKWOOD
4.EARTHLIGHT TEMPLE
5.PATH OF THE KINGS
6.WORMHOOT HOLLOW
7.GREAT SANTUCARY
8.TRIAL OF LIGHTNING
9.TRIAL OF EARTH

Bu görevleri yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

matchlessss

matchlessss

Üye
3. gorevde bende takılmısdım ama harıtada dondum dolasdım buldum en sonda harıtada gorunmeyen bır gırıs kapısı var farklı bı bolume acılıyor ve o bolumde bır kuyu var kuyudada yaklasınca sana goreve gırmen ıcın o kucuk ıkı pencere acılıyor altta orda 15 tane cadı oldurunce o gorevı gecmıs oluyorsun

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
bana o bölgeyi nasıl bulucağımı ve hangi bölgeden gideceğimi söyleyebilir misin?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben Dungeon Hunter 2 oyununda 18 LV Death Walker'im. 3 Tane görev var ve görevleri her haritada Make Aktive yapsamda görünmüyor. Görevlerim ve açık olan haritalar şunlar:

GÖREVLER:

1.CRYPT OF THE KINGS
2.JOURNEY TO THE BLOODSANDS
3.TRIAL OF HEROES II

HARİTALAR:

1.THE BOGLANDS
2.BOGWITCH CAVERN
3.GOTHICUS DARKWOOD
4.EARTHLIGHT TEMPLE
5.PATH OF THE KINGS
6.WORMHOOT HOLLOW
7.GREAT SANTUCARY
8.TRIAL OF LIGHTNING
9.TRIAL OF EARTH

Bu görevleri yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
aynı problem bendede vardı oyunu bırakmama sebep oldu oyun ilerlemedi

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
ben öncedende oynuyordum hatta trial of heroes II görevini de yapmıştım da şimdi hatırlamıyorum.
Not: Önceki oynadığımda 21 Leveldim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
biri anlatırmı yeniden başlamayı düşünüyorum :D

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya biri yok mu şu görevleri açıklayacak :) 18 Levelde kaldım kasamıyorumda :) şu 3 görevi halletsem yeni bölgeler açılıcakta işte yapamadım şu 3 görevi :)

matchlessss

matchlessss

Üye
.TRIAL OF HEROES II

trıal of heroes 2 gorevı ınan benıde kanser etmısdı ama bu gorev harıtada gozukmuyor hangı harıtada bulacagını sana soyluyorm sımdı telefondan bakıp 1 sn .. gothıus darkwood harıtasında tavaf ederek bulacaksın :) cunku o gorev de kapı ısaretı cıkmıyor

Asteroid9

Asteroid9

Üye
bloodsands: darkwood un güneydoğusunda. oradaki heykeli öldürüp girebilirsin

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar şimdi bakıp sonucu bildiricem size :)

----------Eklendi @ 20:50:42 ---------- Yazıldı @ 20:33:53 ----------

Bloodsands görevini yaptım şimdi sıra Trial Of Heroes'te :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya ben gotikus kalesinden boglandse ışınlancam edwardın yanına ama oyundan atıyor anlamadım :S

matchlessss

matchlessss

Üye
bende gucsuz kaldım son bolumu gecemıyorm karakterın ıtemlerı gucu yetmıyor yaslı adam ılk yaratıga donusuyor sonra yaratıgı oldurmeden baska bı cısıme donusuyor oda mafedıyor zaten :D

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
edwardsı öldürsende ardından kocaman kırmızı bi canavar çıkıyo. Ama ben ikisinide yedim :) öncelikle itemleri canavara göre giyicelsin. Pot olucak. Sürekli en sağlam vuran skili vurucaksın. Arada serbestte vurun çünkü yaratığın damagesi düşüyo. Bide şu Notherlands Guardian görevine nerden giricem :)

matchlessss

matchlessss

Üye
level 40 destny's edn bıtırebılen varmı bu canavarı oldurdukce baska bıseye donusuyor

----------Eklendi @ 17:24:19 ---------- Yazıldı @ 17:21:52 ----------

level 40 destny's end bitirebilen varmı bu yaratık öldürdülçe başka bi yaratığa dönüşüyor nası gebertıcez bunu zaten level 40 olduk hala 50 ex veren sılahlar acık dıgerlerınde x ısaretı var neden acılmıyor sılahlarn hepsı

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
level 40 destny's edn bıtırebılen varmı bu canavarı oldurdukce baska bıseye donusuyor

----------Eklendi @ 17:24:19 ---------- Yazıldı @ 17:21:52 ----------

level 40 destny's end bitirebilen varmı bu yaratık öldürdülçe başka bi yaratığa dönüşüyor nası gebertıcez bunu zaten level 40 olduk hala 50 ex veren sılahlar acık dıgerlerınde x ısaretı var neden acılmıyor sılahlarn hepsı

Sen nesin oyunda? Mage - Warrior - Rogue ?

Atmosperich

Atmosperich

Üye
selam arkadaşlar lighthouse - entrance diye bi map a girdim görev verdi grev ise act 6 lighthouse investion ne kapı var ne bişe başka map a da geçemiyorum dön dolaş aynı yer nasıl gecerim burayı acaba ?? 22 lvl deahtwalker im

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim karakter bilgilerinden görevleri aç. O görevi Make Active olarak işaretle sonra haritaya bak 'Yeşil Artı' işareti olan yer görevinin olduğu yer. Eğer orda değilse başka bölgeye ışınlan Gothicus Darkwood'da olabilir mesela. Ben o görevi yaptım ama hatırlamıyorum. Ama bulabilirsem bilgilendiririm.

Atmosperich

Atmosperich

Üye
görev aktif de ışınlanamyorum başka map e o harita da yukarı çıkıyorum teleport gibi normal kapı var giriyorum aşağı iniyor aşağıdan girsem yukarı çıkıyor. Oyundaysan gameloft live dan ekleqmisin ? Atmosperich

Atmosperich

Atmosperich

Üye
teli yeniden baslattım multi girdim göründü teleport ;) geçtim

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Ha hatırladım o bölgeyi kardeşim :) 3 4 kat çıkıyosun yukarıya en sonda da gökdelen tepesine çıkmış gibi bi yer var. Etraf aydınlık. Ordaki canavarı öldürünce görevi halletmiş oluyosun :) Ne yazık ki onlineye giremiyorum atıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt