İnsanım çünkü kardeş değiliz. Bende diyodum bu kendini insan zanneden kim yazık
Necmati Üye ultrayer6' Alıntı: İnsanım çünkü kardeş değiliz. Genişletmek için tıkla ... Bende diyodum bu kendini insan zanneden kim yazık
ultrayer6' Alıntı: İnsanım çünkü kardeş değiliz. Genişletmek için tıkla ... Bende diyodum bu kendini insan zanneden kim yazık
ultrayer6 Üye Necmati' Alıntı: Bende diyodum bu kendini insan zanneden kim yazık Genişletmek için tıkla ... Ayna başında konuşan varlık. Ölü taklidi yapın gider.
Necmati' Alıntı: Bende diyodum bu kendini insan zanneden kim yazık Genişletmek için tıkla ... Ayna başında konuşan varlık. Ölü taklidi yapın gider.
-efşan Üye dolgona' Alıntı: 100 lira ver rüyan gerçek olsun dostum Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:29:17 ---------- Yazıldı @ 22:28:13 ---------- Necmati Genişletmek için tıkla ... ultrayer6 Genişletmek için tıkla ... beyler sakin olun
dolgona' Alıntı: 100 lira ver rüyan gerçek olsun dostum Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:29:17 ---------- Yazıldı @ 22:28:13 ---------- Necmati Genişletmek için tıkla ... ultrayer6 Genişletmek için tıkla ... beyler sakin olun
ultrayer6 Üye beyler kavga falan yok o ayar enrty vermeye çalıştı ama ben ona süper ayar enrty verdim olay bitti. siz büyütüyorsunuz
beyler kavga falan yok o ayar enrty vermeye çalıştı ama ben ona süper ayar enrty verdim olay bitti. siz büyütüyorsunuz
Necmati Üye ultrayer6' Alıntı: Ayna başında konuşan varlık. Ölü taklidi yapın gider. Genişletmek için tıkla ... hep bunları yapıyon demek evde Bakırköy civarına geldinmi sen hiç ----------Eklendi @ 18:27:57 ---------- Yazıldı @ 18:27:08 ---------- ultrayer6' Alıntı: beyler kavga falan yok o ayar enrty vermeye çalıştı ama ben ona süper ayar enrty verdim olay bitti. siz büyütüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... yorumların güzelmiş hep güldüren cinsten
ultrayer6' Alıntı: Ayna başında konuşan varlık. Ölü taklidi yapın gider. Genişletmek için tıkla ... hep bunları yapıyon demek evde Bakırköy civarına geldinmi sen hiç ----------Eklendi @ 18:27:57 ---------- Yazıldı @ 18:27:08 ---------- ultrayer6' Alıntı: beyler kavga falan yok o ayar enrty vermeye çalıştı ama ben ona süper ayar enrty verdim olay bitti. siz büyütüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... yorumların güzelmiş hep güldüren cinsten
ultrayer6 Üye tamam. Biz şey için kavga ediyoruz, ne için... Hmmm... Hiçbir şey... Hiçbir şey için kavga ediyoruz yaa. Hiçbir şey uğruna kalp kırmaya değmez. Ben özür diliyorum kardeşim senden.
tamam. Biz şey için kavga ediyoruz, ne için... Hmmm... Hiçbir şey... Hiçbir şey için kavga ediyoruz yaa. Hiçbir şey uğruna kalp kırmaya değmez. Ben özür diliyorum kardeşim senden.
Necmati Üye ultrayer6' Alıntı: tamam. Biz şey için kavga ediyoruz, ne için... Hmmm... Hiçbir şey... Hiçbir şey için kavga ediyoruz yaa. Hiçbir şey uğruna kalp kırmaya değmez. Ben özür diliyorum kardeşim senden. Genişletmek için tıkla ...
ultrayer6' Alıntı: tamam. Biz şey için kavga ediyoruz, ne için... Hmmm... Hiçbir şey... Hiçbir şey için kavga ediyoruz yaa. Hiçbir şey uğruna kalp kırmaya değmez. Ben özür diliyorum kardeşim senden. Genişletmek için tıkla ...