ttnet deliriyorr:) Bizim işimizi de bozuyor lanet olası :(
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi pelın_' Alıntı: ttnet deliriyorr Genişletmek için tıkla ... Bizim işimizi de bozuyor lanet olası
[ENGİN] Üye Rambo_FT' Alıntı: Kiminde daha önce kopmuş kiminde az önce bile kopmuş kiminde hiç kopmamış kiminde ise hızı yavaşlamış. N'oluyor beyler Genişletmek için tıkla ... modemlerden kaynaklanmasın?
Rambo_FT' Alıntı: Kiminde daha önce kopmuş kiminde az önce bile kopmuş kiminde hiç kopmamış kiminde ise hızı yavaşlamış. N'oluyor beyler Genişletmek için tıkla ... modemlerden kaynaklanmasın?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi [ENGİN];4856736' Alıntı: modemlerden kaynaklanmasın? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum Kendiliğinden düzelmez herhalde
[ENGİN];4856736' Alıntı: modemlerden kaynaklanmasın? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum Kendiliğinden düzelmez herhalde
15097 Üye joker.lg' Alıntı: hiç pc olmadı vodafone kaçak internetı kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım Genişletmek için tıkla ... o da iyiymiş
joker.lg' Alıntı: hiç pc olmadı vodafone kaçak internetı kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım Genişletmek için tıkla ... o da iyiymiş