DÜN AKŞAM s3 aldım teknosadan ewe geldim !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
DÜN AKŞAM s3 aldım teknosadan ewe geldim !
DÜN AKŞAM s3 aldım teknosadan ewe geldim sim kart yeri :) kucuktu kestim :D ama olmadı turkcelle gitti. 12.5 lira verip yeni sim kaRT ALDIM ama diyer hatta numaralar kaldı napcaz şimdik :) kattakucuk oldu taktım telin içinde kaldı zar zor çıkarttım :)

SilentOne

SilentOne

Üye
eski sim karındaki numaraları başka bir telefona yedekleyecektin ondan sonra onları gondercektin smsle

m-eri

Üye
5 lira verip turkcell de kestirebilirdin

blacktalon

blacktalon

Üye
ortadaki sari yeri kesmediysen belki kurtarilabilir turlcelle bi sor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes onlari kurtabailisin nokia nin 1110 lari varya onlarin simkartyeri uzerine koymatikya onun sim kart yerine sari kismi guzelce oturtup ustunden bantla yuksek ihtimal okuyacaktir

karayel90

karayel90

Üye
Belki Olabilir Ama bant çıkıp Sim Kart Yerinin içinde kalabilir

İstersen Şu Şemayı Alıp Bi Dene

1. Sayfa üzerindeki normal ebatlardaki Sim kart bölümünü dikkatlice maket bıçağı ve cetvel yardımıyla kesin, kağıttan ayırın.
  2. Kestiğiniz Sim kart boyutundaki bu kağıt parçasını Mikro’laştıracağınız Sim kartı arkasına gelecek şekilde Pritt tarzı bir şeyle yapıştırın. Kağıdın siyah yüzeyi dışarı bakacak, diğer yüzeyi Sim kartın devre olmayan kısmına bakacak. Yapıştırdığınızda bir taraf devreli kısım, diğer taraf siyah kağıt olacak.
  3. Sonra keskin bir makas ile siyah kağıdın içerisindeki beyaz şablonu bırakacak şekilde kenarlardan kartı kesin. Elinizde beyaz kısım kalacak.
  4. Nizami bir kesişten sonra beyaz kağıdı Sim karttan ayırın. Artık elinizde Mikro bir Sim kart var
Fırsat tacirlerine muhtaç olmayın.

TheMadness

TheMadness

Üye
Vodafone'a gittim kestirdim ücret almadılar.

- - - Eklendi - - -

kardes onlari kurtabailisin nokia nin 1110 lari varya onlarin simkartyeri uzerine koymatikya onun sim kart yerine sari kismi guzelce oturtup ustunden bantla yuksek ihtimal okuyacaktir

6300 da olur hem ona usb bağlayıp pcye atılabiliyor.

enaa_881

enaa_881

Üye
Vodafone'a gittim kestirdim ücret almadılar.

- - - Eklendi - - -

6300 da olur hem ona usb bağlayıp pcye atılabiliyor.
evet o da olur o aklima gelmemisti :)

- - - Eklendi - - -

Belki Olabilir Ama bant çıkıp Sim Kart Yerinin içinde kalabilir

İstersen Şu Şemayı Alıp Bi Dene

1. Sayfa üzerindeki normal ebatlardaki Sim kart bölümünü dikkatlice maket bıçağı ve cetvel yardımıyla kesin, kağıttan ayırın.
  2. Kestiğiniz Sim kart boyutundaki bu kağıt parçasını Mikro’laştıracağınız Sim kartı arkasına gelecek şekilde Pritt tarzı bir şeyle yapıştırın. Kağıdın siyah yüzeyi dışarı bakacak, diğer yüzeyi Sim kartın devre olmayan kısmına bakacak. Yapıştırdığınızda bir taraf devreli kısım, diğer taraf siyah kağıt olacak.
  3. Sonra keskin bir makas ile siyah kağıdın içerisindeki beyaz şablonu bırakacak şekilde kenarlardan kartı kesin. Elinizde beyaz kısım kalacak.
  4. Nizami bir kesişten sonra beyaz kağıdı Sim karttan ayırın. Artık elinizde Mikro bir Sim kart var
Fırsat tacirlerine muhtaç olmayın.
kardes benim soyledigim arkadasin kendinin yanlis kestigi karti okutup icindeki numaralri almasi icindi

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya kart blackberry görüyo başka cihazlarda görmüyo :D kesik şimdi :D bi tele takıyım dedim içinde kaldı zor çıkatım:)

kadir9809

kadir9809

Üye
kardeş bende sim kartımı kaybettim turkcell yenisini aldım 12.5 TL malesef rehberin hepsi gitti :D
Gecmis olsun sana

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya hat :D duruyo bende küçük :D ama :D hattı takıyosun :D pof :D içinde kalıyo ya

kadir9809

kadir9809

Üye
hat kabul ediyosa tak gitsin ya sim kartla sürekli oynucan sanki ama yinede sen bilirsin :D

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
oncelıkle hayırlı olsun
rehbere gelince bende o hatayı yaptım tek tek gerı yukledım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...