ozan2020
Üye
5 lira verip turkcell de kestirebilirdin
kardes onlari kurtabailisin nokia nin 1110 lari varya onlarin simkartyeri uzerine koymatikya onun sim kart yerine sari kismi guzelce oturtup ustunden bantla yuksek ihtimal okuyacaktir
evet o da olur o aklima gelmemistiVodafone'a gittim kestirdim ücret almadılar.
- - - Eklendi - - -
6300 da olur hem ona usb bağlayıp pcye atılabiliyor.

kardes benim soyledigim arkadasin kendinin yanlis kestigi karti okutup icindeki numaralri almasi icindiBelki Olabilir Ama bant çıkıp Sim Kart Yerinin içinde kalabilir
İstersen Şu Şemayı Alıp Bi Dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fırsat tacirlerine muhtaç olmayın.
- Sayfa üzerindeki normal ebatlardaki Sim kart bölümünü dikkatlice maket bıçağı ve cetvel yardımıyla kesin, kağıttan ayırın.
- Kestiğiniz Sim kart boyutundaki bu kağıt parçasını Mikro’laştıracağınız Sim kartı arkasına gelecek şekilde Pritt tarzı bir şeyle yapıştırın. Kağıdın siyah yüzeyi dışarı bakacak, diğer yüzeyi Sim kartın devre olmayan kısmına bakacak. Yapıştırdığınızda bir taraf devreli kısım, diğer taraf siyah kağıt olacak.
- Sonra keskin bir makas ile siyah kağıdın içerisindeki beyaz şablonu bırakacak şekilde kenarlardan kartı kesin. Elinizde beyaz kısım kalacak.
- Nizami bir kesişten sonra beyaz kağıdı Sim karttan ayırın. Artık elinizde Mikro bir Sim kart var