arven_005
Üye
sakin olmaya gerek yok sakinim yorumları okuyunca sinir oldum
neyse konudan devam edelim dağıtmayalım
sizce dumanın amacı neydi ??
sakin olmaya gerek yok sakinim yorumları okuyunca sinir oldum
neyse konudan devam edelim dağıtmayalım
sizce dumanın amacı neydi ??
Katılıyorum Melek arkdş. Tartşlcak biri gibi drmyor. Her msjı tahrk edici. Admin bu tartşmaya girmsin artk.
™ мγdяєaм;1510250' Alıntı:Adem Karışma Tamam Konu Üzerinde Yeterince Konuşuldu Bırak
Fazla Söze Ne Hacet
Sözümün Üstüne Söz Yapmayın Pls !!!
Enes'im amaçları neydi bilemiyorum ama araçları hepimizin! kanına dokunacak cinsten. Eğer birşeyleri şarkılarında açıklamak istiyorlarsa bunu başka benzetmeler kullanarak yapmak zorundalar. Ben Edip Akbayram'ın tüm şarkılarını severim mesela. Ama "Dertlerin Kalkınca Şaha, Bir Sitem Yolla Allah'a" sözü yüzünden kendisinden nefret ediyorum. Allah'a sitem yollanmaz, dua yollanır ki dertlerin azalsın. Keza diğer taraftan Duman açıklamasında şunu söylemiş. "Şarkının içinden bir kelimeyi çıkarıp onun üzerine tartışmalar yapılıyor" demiş. Ama şunu unutmuş. Biz Müslüman bir ülkeyiz ve duamızın içindeki kelimeler dalga amaçlı kullanılamaz. Danimarka'da ki karikatür krizini biliyoruz hepimiz. Aldığı tepkiyi de biliyoruz. Peki bu çok mu farklı birşey. Açıklamalarındaki özürleri bile kabahatlerinden beter.
anlaşıldı bu sayfa DUMAN'I kötülemek için elinden geleni yapacak biz elimizden geleni yaptık insanın kafası almıyorsa zorla içine sokamayız...hepinize ii forumlar...
anlaşıldı bu sayfa DUMAN'I kötülemek için elinden geleni yapacak biz elimizden geleni yaptık insanın kafası almıyorsa zorla içine sokamayız...hepinize ii forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?