Dudaklarınızı Bahara Hazırlayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Dudaklarınızı Bahara Hazırlayın
Mart ayı baharın gelişini müjdelerken, mevsimsel değişimler yüzün en ince deriye sahip bölgesi olan dudakları kuruluk ve çatlamalara karşı savunmasız bir hedef haline getiriyor. Dudakları dört mevsim çatlamalara karşı korumak için her gün dudak koruyucusu kullanmak büyük önem taşıyor.
Dudak bakımında dünya devlerinden olan Blistex’den dudaklarınıza medikal bir çözüm sunan MedPlus – Hasar Görmüş Dudaklara Yoğun Bakım ve Koruma, etkili formülüyle dudaklara sürüldüğü andan itibaren hissedilen bir rahatlama ve yoğun bir bakım sağlıyor. İçeriğindeki Eucalyptus, Menthol ve Campor ile hasar görmüş, nem dengesini kaybetmiş dudaklara anında nem ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı oluyor. Dudak yüzeyini nemlendirici ve koruyucu bir bariyer ile kaplayarak uzun süreli bir bakımı destekliyor.
Neden dudaklarıma bakım yapmam gerekiyor ?
Dudağımızın dış yüzeyindeki derisi çok incedir, hatta bazı insanlarda normalden çok çok daha incedir. Buna bağlı olarak, nem dudaklarımızdan cildimize göre çok daha çabuk buharlaşır ve dudakların kolayca kurumasına sebep olur. Bu kuruluk dudaklarda yarıklara ve çatlamalara sebep olur ve iltihaplanma, mikrop kapma ve yanma riskini arttırır. Bu sebeplerden ötürü mutlaka dudak bakımını düzenli olarak yapmak gereklidir.


 
  • Beğen
Tepkiler: Temperature
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

UtkuGARIP
Cevap
1
Görüntüleme
455
KinG Tornado
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
875
Haydar
Doğuş Pertez
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
357
Doğuş Pertez


Üst Alt