Cildiniz kışa esir olmasın

Sponsorlu Bağlantılar

UtkuGARIP

UtkuGARIP

Üye
    Konu Sahibi
Cildiniz kışa esir olmasın
Pul dökülen cilt, çatlayan dudaklar, kızarık bir yüz ve kurumuş eller. Soğuyan hava cildimizde etkisini göstermeye başladı bile. CityBeauty Güzellik Merkezlerinden Cilt Bakım Uzmanı İmren Öztürk’ün verdiği cilt bakımı tavsiyeleriyle kışın yıkıcı etkilerine karşı gardımızı almaya hazırız.


Yaz aylarında güneşin olumsuz etkilerinden korumak için özen gösterdiğimiz cildimizi şimdi kışa hazırlamanın zamanı geldi. Soğuyan hava sadece cildimizin pul pul dökülmesine yol açmıyor. Aynı zamanda dudaklarımızın çatlamasına ve ellerimizin kurumasına da neden oluyor. Kışın cildimizin en büyük ihtiyacı olan şey, kaybolan nemi doğru cilt bakım uygulamalarıyla geri sağlayabilmektir. CityBeauty Güzellik Merkezleri Cilt Bakım Uzmanlarından İmren Öztürk, “Soğuk hava, azalan nem ve hava kirliliği, cildimizi kış aylarında yıpratıyor ve hassaslaştırıyor. Cilde özel bir bakım uygulanmadığı zaman da cildimiz kuruyor. Yine cildimizde pul pul dökülmeler, kızarıklıklar, dudaklarımızda çatlamalar görülebiliyor ve tüm bu etkiler, zamanla cildimizin erken yaşlanmasına zemin hazırlıyor.” açıklamalarında bulunarak tüm bu olumsuz etkilerin önüne günlük hayatta alınacak önlemler ile birlikte düzenli yaptırılacak cilt bakımlarıyla geçilebileceğini belirtiyor.

Babor mucizesi

Her cilt tipinin ayrı gereksinimleri olduğunu belirten İmren Öztürk “İnanır Group CityBeauty güzellik merkezlerinde uyguladığımız klasik cilt bakımı, her cilt tipinin ihtiyaçlarına karşılık veren, kök hücre ve cilt tiplerine özel aktif maddeler içeren ürünlerle Babor’a özel temizleme metoduyla yapılıyor. Hücre DNA’sını dışarıdan gelen etkenlere karşı koruyarak, cildin derinlemesine temizlenmesini ve canlı bir yapıya kavuşmasını sağlıyor. Düzenli olarak yaptırılacak cilt bakımı ve beraberinde günlük hayatınızda alacağınız önlemlerle sorunsuz bir kış mevsimi geçirebilirsiniz.” diyor.

Kışın olumsuz etkilerinden cildimizi korumak için;

• Cildiniz pul pul dökülmeye başladıysa bunu fondötenle kapatmak yerine, yüzünüze haftada bir kez peeling yapmalısınız. Ayrıca cilt tipinize uygun nemlendirici bir krem kullanmalısınız.

• Dudaklarınızın çatlamalarını gece kremle nemlendirerek, gündüz ise dudak koruyucusu kullanarak önleyebilirsiniz.

• Güzelliğin içten geldiğini unutmamalısınız. Bu nedenle düzenli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Fast-food tarzı beslenmeden ve atıştırmalıklardan uzak durup, sebze-meyve ağırlıklı beslenmelisiniz.

• Beslenmenizde Omega 3 desteği almak, cilt bakımınızın daha etkili olmasını sağlayacaktır.

• Günde 2,5 - 3 litre su içmeyi ihmal etmemelisiniz.

• Ellerin çatlamasını önlemek için yanınızdan el kreminizi eksik etmeyin.

• Kapalı ayakkabı giymek, ayağın yıpranmasına yol açacağı için haftada 1 kez rahatlatıcı ayak banyosu yaptırabilirsiniz.
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aynen Benim Bir Krem Ve Losyon Almam Lazım Ellerim Beyazlayıp Kuruyor Heleki Sabahları :(
 


Üst Alt