Dudak Çatlaklarına Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Dudak Çatlaklarına Öneriler
Dudak çatlakları oldukça sinir bozucu bir durumdur. Özellikle kış aylarıda soğuk hava nedeni ile çatlayan dudaklar, korunmadığı taktirde bu çatlakların büyümesi ile yaraya dönüşebilir ve can sıkıcı bir hal alabilir. bu yüzden dudaklar için özel üretilmiş nemlendiriciler kullanabilirsiniz.

Dudak koruyucu bir ürün seçeceğiniz zaman içerisinde petrokimyasal, alkol ve gliserin olmamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü bu ürünler dudak derisine zarar verebilir. Dudak koruyucu ürün seçerken içeriğinde hyaluronik asit bulunan ya da doğal maddelerden yapılmış ürünleri tercih etmelisiniz. Dudaklarınızı her gün dudak bakım ürünü ile nemlendirmelisiniz. Özellikle bu tür ürünleri geceleri sürmelisiniz. Çantanızda da mutlaka bir tane dudak nemlendiricisi bulundurmalısınız. Çünkü dudak koruyucular güneşin dudaklara zarar vermesini de engeller.

Doğal maskeler de dudaklarınızı nemlendirmenize yardımcı olur. Örneğin her hafta dudaklarınıza diş fırçası yardımıyla bal sürebilirsiniz. Bal dudaklarınızın kaybettiği nemi geri kazandırır.

Dudaklarınızın daha güzel görünmesini istiyorsanız lip gloss kullanabilirsiniz. Lip gloss’ların içeriğinde bulunan yumuşatıcı yağlar, dudaklarınızın sadece güzel görünmesini sağlamaz aynı zamanda çatlamasını da önler.
 
  • Beğen
Tepkiler: emre_6795, Reşwan ve minoo


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bazen oluyor yararlı konu teşekkürler
 
PERSPECTİVE

PERSPECTİVE

Üye
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye

+1 :ehe Daha pratik :D
 
greenmile

greenmile

Üye
bol bol öpüşün dudaklarınız çatlamasın diyordu bizim hoca o geldi aklıma:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt