En Yeni Makyaj Ürünleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
En Yeni Makyaj Ürünleri.
Dudak Dolgunlaştırma
Yeni nesil rujlar dudaklara dolgunluk ve uzun süreli parlaklık getiriyor. Başı ise Rouge Dior Haute Couleur Voluptuous Care çekiyor. İçeriğinde markanın özel olarak geliştirdiği hyaluronik asit mikrosferi bulunan ürün, aynı zamanda yoğun bir nemlendirici olarakta çalışıyor. Ancak dolgunluğun yanı sıra ayna gibi bir parlaklık istiyorsanız Givenchy Rouge İnterdit Satin Lipstick'i deneyebilirsiniz.
Gençlik Kaynağı Fondotönler
Lancome'un yeni fondöteni Teint Miracle'daki Aura-İnside isimli teknoloji, yeni nesil pembe ve mavi bio-optik pigmentleri sıvı ışık özüyle bir araya getiriyor. Kalıcılık ve ideal kapatıcılık sağlayan Teint Miracle yağ içermiyor.SPF derecesi 15 olan fondöten buna rağmen cildi nemlendirme etkisine de sahip.
Dolgun ve Uzun Kirpikler
Talika Lipocils ile belirgin, dolgun, daha uzun ve sağlıklı kirpikler. Givenchy Mister Lash Booster, içerdiği besleyici maddeler ve aplikatörü ile cildin mikrosirkülasyonunu harekete geçiriyor. Rimmel Lash Accelarator Mascara ise, kirpiklerde yüzde 117 oranında uzama vaat ediyor. Böylelikle hem uzun hem de dolgun bir görünüm kazanarak tüm dikkatleri üzerine çekmektedir.
Yumuşak Dudaklar
Transparan cilt felsefesiyle geliştirilen Dior Addict Lip Glow, içeriğindeki özel balm ile dudaklarınızı nemlendirirken, doğal dudak renginin pH dengesine bağlı olarak renk değiştiriyor.Clarins ise aynı teknolojiyi Blush Magic Color'da kullanıyor.
15 Saat Etkili Kapatıcılar
Pro Longwear Concealer, yüzlerce defilede ürün, 15 saat etkisini kaybetmiyor.Tıp alanında kullanılan elastik, nefes alabilen ve çok hafif olan polimerlerden oluşan kapatıcı,gün içerisinde kabuklaşmadan görevini başarıyla gerçekleştirmektedir.
Kapatıcı Bronzlaştırıcılar
2011'in ilk aylarında piyasaya çıkması beklenen Terracotta Skin Healthy Glow Foundation Formula, fondötenin kapatıcı etkisini gösterirken aynı zamanda bronz bir parlaklık sağlamaktadır.
Uzun Süre Kalıcı Farlar
Günümüzde göz farları mikrometre teknolojisiyle ile küçültülen özel pigmentler kullanılarak yaratılıyor. Uygulanması kolay ve uzun süre kalıcı etkiye sahip olan bu ürünler, göz farından vazgeçmeyenlerin hayatını kolaylaştırmak için birebir. Laura Mercier nin yeni göz farı serisi bu teknolojinin en iddialı örneklerinden. Uygulandığı zaman aynen yağ gibi yumuşacık ve pürüzsüz bir etki vererek makyaj konusunda en acemi olanların bile profesyonel bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olmaktadır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt