Dubaiye Deniz Altına Otel

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Dubaiye Deniz Altına Otel
Dünyanın en lüks oteli Burj El Arab’a ev sahipliği yapan Dubai’ye şimdi de dünyanın ilk lüks sualtı oteli yapılıyor
<div align="center"></div>
Alışveriş merkezi bile var
7 yıldızlı Burj El Arab&#39;a ev sahipliği yapan Dubai&#39;de inşa edilen Hydropolis 3 bölümden oluşacak. Su üzerinde kalan bölümünde restoranlar ve alışveriş merkezi bulunacak. Misafirler bu bölümden asansörlerle denizin 5 metre altındaki orta bölüme inecek. Burada da resepsiyon ve spor salonları olacak. Odalar ise suyun 20 metre altında yeralacak.

2007&#39;de hazır olacak
Dubai&#39;nin 200 metre açığındaki otele ulaşım denizin üzerinde kurulacak raylı sistemlerle sağlanacak. Odaların büyük bir bölümünü kaplayan camlarda gizli tutulan bir karışım kullanıldı. Camlar basınca ve darbeye dayanıklı. Hydropolis&#39;in içi okyanus canlılarının tablolarıyla dolu. 2007&#39;de bitecek oteli her gün 3 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

26 Ocak 2006 - 09:51 13

gknky

gknky

Üye
Dünyanın en lüks oteli Burj El Arab&#8217;a ev sahipliği yapan Dubai&#8217;ye şimdi de dünyanın ilk lüks sualtı oteli yapılıyor...

Alışveriş merkezi bile var

7 yıldızlı Burj El Arab&#39;a ev sahipliği yapan Dubai&#39;de inşa edilen Hydropolis 3 bölümden oluşacak. Su üzerinde kalan bölümünde restoranlar ve alışveriş merkezi bulunacak. Misafirler bu bölümden asansörlerle denizin 5 metre altındaki orta bölüme inecek. Burada da resepsiyon ve spor salonları olacak. Odalar ise suyun 20 metre altında yeralacak.

2007&#39;de hazır olacak

Dubai&#39;nin 200 metre açığındaki otele ulaşım denizin üzerinde kurulacak raylı sistemlerle sağlanacak. Odaların büyük bir bölümünü kaplayan camlarda gizli tutulan bir karışım kullanıldı. Camlar basınca ve darbeye dayanıklı. Hydropolis&#39;in içi okyanus canlılarının tablolarıyla dolu. 2007&#39;de bitecek oteli her gün 3 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor...
(alıntıdır)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
eminim süper olur

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Gideriz maxicep dubai bulusması yaparız kafanıza takmayın yaw

isok

Üye
yerin üstündekileri kuruttular bide denizin altına yapıolar

gknky

gknky

Üye
kardeş adamlarda petrol var para var yaparlar tabi yakında havada fln da yaparlarsa şaşırmayalım dimi?

iceboy

iceboy

Üye
Tekkelime ile mukemmel bir yapit olacak&#33;&#33;&#33;
Maaliyeti £300 Milyona gelen bu hotel 220 odadan ve 2.600.000 metrekareden olusacak ve 2007 sonunda acilmasi bekleniyormus. Birkac foto ekleyemeden edemedim&#33;

Tepeden Gorunus

Denizin icindeki daire seklindeki yer Hydropolis.

Geceleyin
Kod:

gknky

gknky

Üye
manyak bişi olacak

ouSahin

ouSahin

Üye
gidenler oltalarıda alsın balıkta tutar bu otel manyak pişi... düşünsenize istanbul bogazında böle bir otel saçamalık

slayer

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Tepeden Gorunus

Denizin icindeki daire seklindeki yer Hydropolis.

Geceleyin
[/b][/quote]

Süper görünüyor....
2. resim mükemmel....

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Süper olacağa benziyor..

--------

gknky : Habercinin konu açıklaması olarak ilk mesajdaki yazıyı neden tekrar altına aynısını Copy / Paste yaptın ? Umarım amacın post artırmak değildir...&#33;

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 28 2006, 08&#58;08 PM) [post=265976]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Süper olacağa benziyor..

--------

gknky : Habercinin konu açıklaması olarak ilk mesajdaki yazıyı neden tekrar altına aynısını Copy / Paste yaptın ? Umarım amacın post artırmak değildir...&#33;
[/b][/quote]

yok ya ben bunu bi sitede beğendim ve burda yeni konu olarak açtım daha önce varmış bilmiodm benim konumuda buraya taşıdılar.
oky?

amedian

amedian

Üye
çokk buyuk paralar bunlar nerden geliyo bu kadarı gercekten merak ediyorum insanın aklı hayali almıyor yau

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Deniz altı otel&#39;e gideriz hayatım

Hayale bak ya adamlar sanırım hayellerini gerçekleştiriyor gerçekten ilginç..

Para olduktan sonra herşeyi yaparsın sözü çok doğruymuş

tofy

Üye
çooookkk güzellll gitmeyii çok isterim gerçektende bu aralar bir reklamda sualtında ev çıkıyor zaten çok hoşş o da

Caine

Caine

Üye
bu adamlar aşmışlar artık. ne diyebilirim ki

gunaydins

gunaydins

Üye
yabarlar abi hemde en iyisini yaparlar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 28 2006, 08&#58;08 PM) [post=265976]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Süper olacağa benziyor..

--------

[/b][/quote]

gknky arkadaşımız sanırım görmeden aynı konuyu 2.kez açmış ben de emeği zayi olmasın diye açmış olduğu konuyu benim daha önce açmış olduğum konuyla birleştirdim
Ama onun resmi benimkinden daha güzel duruyor

night990

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Jan 28 2006, 05&#58;52 PM) [post=265838]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> manyak bişi olacak [/b][/quote]

biraz değiştireyim sadece diyomki bunlar tamamen manyak ..su altına hotel , kafayı yemişler....

barabelli

barabelli

Üye
saol habercı abı bu arada adamlar fulll denız urunlerıyle calısıyor once yelken otel sımdı denız altı otel

Üst Alt