Telefon Tavsiyesi Dubai Malı Telefonlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Dubai Malı Telefonlar Hakkında
1. Kalite Dubai malı telefonlar nasıl oluyor acaba? Ben sürekli görüyorum mesela 1. kalite sıfır dubai malı note 3 fiyatı 250-300 lira falan diye. Bunların özellikleri nasıl oluyor eksiklikleri nelerdir? Ona göre bende bi tane almayı düşünüyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dubai yada yan sanayi Kore mali aynı şeyler çoğu Çin den yan Sanayiden gelir bazı fabrikalar daha kaliteli yapar ama hepsi ne olursa olsun değeri 100 tl yi geçmez . Samsung gerçek kalite Kore de üretilir ve Çin ile Vietnam da da orjinal üretim var. Ne hikmetse Kore dendi mi sahte akla geliyor . Ama yan sanayi ve orjinali ayırt etmek gerek . Saygılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Dubai yada yan sanayi Kore mali aynı şeyler çoğu Çin den yan Sanayiden gelir bazı fabrikalar daha kaliteli yapar ama hepsi ne olursa olsun değeri 100 tl yi geçmez . Samsung gerçek kalite Kore de üretilir ve Çin ile Vietnam da da orjinal üretim var. Ne hikmetse Kore dendi mi sahte akla geliyor . Ama yan sanayi ve orjinali ayırt etmek gerek . Saygılar
Kardes ben hangi ulkelerde uretiliyor falan diye sormuyorum bunlarin ozellikleri nasil oluyor orjinallerinden farklari ne yani?

mürteza16

mürteza16

Üye
Tamamen orjinal. Eksiği falan yok. Sadece fiyatları ucuz.

caps6

caps6

Üye
250-350 lira olanlarını alma sorunlu telefonlar

karayipx

Üye
Tamamen orjinal. Eksiği falan yok. Sadece fiyatları ucuz.
Eksigi yokmu pikseli kamerasi remi hafizasi hepsi dusuk satarken soylenen seyler gercegi yansitmiyor ben s3 mini sini kullaniyorum 1 sene oldu idare ediyo beni fakat buyuk beklentilerin varsa alma hevesin kursaginda kalir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eksigi yokmu pikseli kamerasi remi hafizasi hepsi dusuk satarken soylenen seyler gercegi yansitmiyor ben s3 mini sini kullaniyorum 1 sene oldu idare ediyo beni fakat buyuk beklentilerin varsa alma hevesin kursaginda kalir
Kesinlikle doğru .

Üst Alt