Dualarınızı istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
Dualarınızı istiyorum
hastanede yoğun bakımda yatmakta olan 2.5 aylık bi bebeğimiz var...dualarınıza ihtiyacımız var...hakkında hayırlısı neyse mevlam onu versin tez zamanda diye katılırsanız dualarımıza sevinirim...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ALLAH tez zamanda şifa verir inş gerçekten çok üzüldüm yasminoz keşke dua etmekten başka bir şeyde gelebilseydi elimizden İnş yaradan anne ve babasına bagışlar bu yavruyu :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun...inşallah hayırlısı neyse o olsun...sağlık gibisi yok...bi arkadaş ta 2 aydır bacak ağrısı çekiyo tahlil vs.. yapılıyo ve dün öğreniyoki omurilik kanseriymiş ve bütün vücuda yayılmış.. :( kız 29 yaşında ve daha 1 senelik evli.. :( mevlam yardımcısı olsun..halamın eşi de beyin kanamasından 1 haftadır yoğun bakımda.. :s mevlam bütün hastalara şifa versin...çok zor yaa...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
deme ya bazen insan umutsuzluga düşüyor keşke şuda olsa keşke şunuda satın alabilsem vs bazı şeylere gücün yetmediği zaman umutsuzluga düşüyorum ama her defasında kendime bakıyorum saglıgın sıhhatin yerinde değermi diyorum inş iyileşir bebek eğer vadesi dolmamış işe ALLAH ona yardım edicektir

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah . İnanılmaz zor ve acı bir durum . Dualarım ve kalbim onlarla .
Acil şifalar diliyorum .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Allah açık sifalar versin umarım kısa sürede iyileşir Allah yardımcınız olsun, sabır versin ...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
işte en zoru elden bişi gelmemesi ve sadece beklemek...anne babasının yerinde olmak daha da zor...ilk bebeklerinide 4 aylıkken kaybettiler 6 sene önce... :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yasminoz içimden bir his bu bebeğin bu durumu atlatıcagını söylüyor dün akşamdan beridir

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ALLAH yar ve yardımcıları olsun çok iyi anlıyorum canım şuank durumunuzu inşallah bir an önce yaradan onu annesine ve babasına bağışlar ... tüm dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
Allah açık sifalar versin umarım kısa sürede iyileşir Allah yardımcınız olsun, sabır versin ...

amin inşallah...

Yasminoz içimden bir his bu bebeğin bu durumu atlatıcagını söylüyor dün akşamdan beridir

inşallah...Allah tan umut kesilmez ama dr.lara göre umut yok ne yazık ki..çünkü tedavisi olmayan bi hastalıkmış..

ALLAH yar ve yardımcıları olsun çok iyi anlıyorum canım şuank durumunuzu inşallah bir an önce yaradan onu annesine ve babasına bağışlar ... tüm dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle...

amin cnm saoll...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Allah acil sifalar versin annesine babasina bagislasin insallah

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
öyle deme canım benim babamı ameliyete alırken dr bilinci kapalı her şeye hazırlıklı olun dedi ALLAH a çok dua ettik bize bağışladı inş o bebeğide ailesine bağışlar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
zaten Allah tan umut kesilmez de ilk bebek aynı hastalıktan vefat edince ve bunun içinde aynısı söylenince umutlar sönüyo..

Yağmur

Üye
off çok kötü bir durum :( allah acil şifalar versin...

Yağmur

Üye
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

Aziz™

Aziz™

Üye
Allah acil şifalar versin inşallah.
dert verende Allah şifa verende
canı verende Allah canı alanda
hakkında ne hayırlıysa o olsun ama dilerim Allahtan annesi ve babası bu duruma dayanır ve sadece Allaha dua edip umutsuz duruma düşmezler.tez zamanda iyileşir küçük bebek:(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
amin...saoll..

Aziz™

Aziz™

Üye
bu durumu çok iyi bilirim.benimde annem ikizlere hamileydi.ama birisinde gelişim bozukluğu varmış ve diğer bebekle teması halinde sağlam bebekte canlı canlı çürüyecekmiş.bizde şoka girdik.annem hep ağlayıp hareket etmekten sakınıyordu resmen ya.işte sağlam olanı sezeryanla aldılar diğeri ise el kadardı.mmezara gömdük.şimdilik sağlığı gayet iyi ama bizim sülalede genetik birşey bu her kadın hayatı boyunca ikiz doğurur ancak şimdiye kadar ikizler hep öldü yüzyıllardır bizde bu böyle.ve annemde ikiz doğurdu birisi öldü.diğerinde mi sıra Allahım sen onu bize bağışla:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt