Dua bekliyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Astrosman

Astrosman

Üye
ALLAHTAN rahmet dileriz

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Basin sagolsun :(

• Beğen
marist

marist

Üye
Toprağııım Konuyu Görememiştim Özür diLerim ßunun için :(

Ve yazdıkLarının Hepsi Cok güzeL ve cok Doğru SürekLi Hissettiğim akLımdan geçen ŞeyLer ßu yazdıkLarın :( Hayat Çok garip, dediğin gibi ne zaman ne oLacağı hiç beLLi değil :( Çok Söz var SöyLenecek be Toprağım ..

Başın Sağolsun, ALLah Sabır Versin , Mekanı Cennet oLsun Canım Toprağım. :züü:

• Beğen

SquaLTR

Üye
Başınız saolsun.. Tum dualarimiz sizinle mekani cennet olsun.

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.bende anneannemi geçen yıl 22 mayısta kaybettim :(

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
allah rahmet eylesın kardesm dedıgın gbı hayat çok kısa bır bakmıssın buyumussun bı bakmıssın yaslanmıssn bu hayatta tek yapmamız gerek olene kadar calışmak ve olume gdecek gıbıde hazır olmaktır (ıbadetlerı yapmaktr) mekanı cennet olsn bende yakın zamanda babaannemı kaybettm. :(

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun ablam. Allah sabır versin sana dedene ve diğer yakınlarına. Gerçekten çok üzüldüm. :(
Oy kuzucum sizler sağolun .. allah razı olsun ..

Başınız sağolsun Allah Rahmet Eylesin...
Allah razı olsun ablacım ..

Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.
Allah Razı Olsun ..

başın sağolsun allah gani gani rahmet eylesin
Allah Razı Olsun ..

Basin sagolsunn,Allah bol sabir versin.Gercekten adina cok uzulduk :(
Allah razı olsun ..

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Allah mekanını cennet eylesin
Allah sizlerden razı olsun ..

buraya el fatiha yazıyom ,okunan her fatiha bütün ölmüşlerimizin ruhuna . Amin
Amin. .. Allah Razı Olsun ..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
İnşAllah Allah Razı Olsun ..

Başın Sağolsun Okurken Duygulandım Gerçekten Çok Haklısın Allah Sabır Versin İnşallah
İnan ogün yazacak kelam bulamadım .. çok doluydum kelimelere sığmıyordu .. Allah razı olsun çç

Başın sağolsun kardeşim. Allah rahmet eylesin.
Allah Razı Olsun kardeşim ..

- - - Eklendi - - -

Duami eksik etmem :(
Allah razı olsun yıldızım .. :(

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Allah razı olsun .. sizler sağolun..

sizler sağolun..
Toprağııım Konuyu Görememiştim Özür diLerim ßunun için :(

Ve yazdıkLarının Hepsi Cok güzeL ve cok Doğru SürekLi Hissettiğim akLımdan geçen ŞeyLer ßu yazdıkLarın :( Hayat Çok garip, dediğin gibi ne zaman ne oLacağı hiç beLLi değil :( Çok Söz var SöyLenecek be Toprağım ..

Başın Sağolsun, ALLah Sabır Versin , Mekanı Cennet oLsun Canım Toprağım. :züü:
Oy Toprağım Yüreğimi Yaktın .. Yazacak kelam bulamadım allah razı olsun be toprağım..
Başınız saolsun.. Tum dualarimiz sizinle mekani cennet olsun.
Allah Razı Olsun Kardeşim.. Amin .. Dualarınızın karşılığını inşAllah Yüce Rabbim Bin Mislisini Size ve ölülerinize ihsan eylesin..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.bende anneannemi geçen yıl 22 mayısta kaybettim :(
Ömerim Ruhu Şad Yeri Cennet Olsun .. Allah :Razı Olsun ..
allah rahmet eylesın kardesm dedıgın gbı hayat çok kısa bır bakmıssın buyumussun bı bakmıssın yaslanmıssn bu hayatta tek yapmamız gerek olene kadar calışmak ve olume gdecek gıbıde hazır olmaktır (ıbadetlerı yapmaktr) mekanı cennet olsn bende yakın zamanda babaannemı kaybettm. :(
Bilmukkabele çok haklısın..

marist

marist

Üye
Allah Senden de razı oLsun Toprağıım. Yerin hep belli oluyor çok özLettin kendini :'(

• Beğen
ka_za

ka_za

Üye
Başın sağolsun. Tanismiyor olsakda üzüldüm baya :( dualarim seninle

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
"Sevdiğiniz ölmüş kişinin arkasından eğer 1000 defa Kul huvallhû yani İHLÂS sûresini okursanız o kişinin ruhunu azaptan kurtarmış olursunuz."

Başın sağolsun.

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Başın sağolsun. Tanismiyor olsakda üzüldüm baya :( dualarim seninle
Allah Razı Olsun Kardeşim Sizler Sağolun..

"Sevdiğiniz ölmüş kişinin arkasından eğer 1000 defa Kul huvallhû yani İHLÂS sûresini okursanız o kişinin ruhunu azaptan kurtarmış olursunuz."

Başın sağolsun.
Bilgi İçin Teşekkürler..
Sizler Sağolun Allah Razı Olsun ..,

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Başın sağolsun abla. Allah rahmet eylesin :( Allah bol sabırlar versin :( dualarım seninle

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
allah rahmet eylesin inşallah bu dünyada allahın rızasını kazanabilmiş biri olarak gitmiştir ebedi hayatına ölene üzülmek değil aksine imanlı öldüğse sevinmeliyiz çünkü onun için amel defteri güzel bir biçimde kapanmıştır ölene üzülmek ve ağlamak ona kabirde ızdırap verir. her ölümlü ölümü tadacaktır hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber

- - - Eklendi - - -

allah rahmet eylesin inşallah bu dünyada allahın rızasını kazanabilmiş biri olarak gitmiştir ebedi hayatına ölene üzülmek değil aksine imanlı öldüğse sevinmeliyiz çünkü onun için amel defteri güzel bir biçimde kapanmıştır ölene üzülmek ve ağlamak ona kabirde ızdırap verir. her ölümlü ölümü tadacaktır hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Takipçi Satın Al

Üst Alt