MrTech
Üye
Sizler Sağolun yıldızım ..dua et olur mu ?
Duami eksik etmem

Sizler Sağolun yıldızım ..dua et olur mu ?

Hayat Çok garip, dediğin gibi ne zaman ne oLacağı hiç beLLi değil
Çok Söz var SöyLenecek be Toprağım ..
Oy kuzucum sizler sağolun .. allah razı olsun ..Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun ablam. Allah sabır versin sana dedene ve diğer yakınlarına. Gerçekten çok üzüldüm.![]()
Allah razı olsun ablacım ..Başınız sağolsun Allah Rahmet Eylesin...
Allah Razı Olsun ..Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.
Allah Razı Olsun ..başın sağolsun allah gani gani rahmet eylesin
Allah razı olsun ..Basin sagolsunn,Allah bol sabir versin.Gercekten adina cok uzulduk![]()
Allah sizlerden razı olsun ..başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Allah mekanını cennet eylesin
Amin. .. Allah Razı Olsun ..buraya el fatiha yazıyom ,okunan her fatiha bütün ölmüşlerimizin ruhuna . Amin
İnşAllah Allah Razı Olsun ..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
İnan ogün yazacak kelam bulamadım .. çok doluydum kelimelere sığmıyordu .. Allah razı olsun ççBaşın Sağolsun Okurken Duygulandım Gerçekten Çok Haklısın Allah Sabır Versin İnşallah
Allah Razı Olsun kardeşim ..Başın sağolsun kardeşim. Allah rahmet eylesin.
Allah razı olsun yıldızım ..
Duami eksik etmem![]()
Allah razı olsun .. sizler sağolun..Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
sizler sağolun..Basin sagolsun![]()
Oy Toprağım Yüreğimi Yaktın .. Yazacak kelam bulamadım allah razı olsun be toprağım..Toprağııım Konuyu Görememiştim Özür diLerim ßunun için
Ve yazdıkLarının Hepsi Cok güzeL ve cok Doğru SürekLi Hissettiğim akLımdan geçen ŞeyLer ßu yazdıkLarınHayat Çok garip, dediğin gibi ne zaman ne oLacağı hiç beLLi değil
Çok Söz var SöyLenecek be Toprağım ..
Başın Sağolsun, ALLah Sabır Versin , Mekanı Cennet oLsun Canım Toprağım.![]()
Allah Razı Olsun Kardeşim.. Amin .. Dualarınızın karşılığını inşAllah Yüce Rabbim Bin Mislisini Size ve ölülerinize ihsan eylesin..Başınız saolsun.. Tum dualarimiz sizinle mekani cennet olsun.
Ömerim Ruhu Şad Yeri Cennet Olsun .. Allah :Razı Olsun ..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.bende anneannemi geçen yıl 22 mayısta kaybettim![]()
Bilmukkabele çok haklısın..allah rahmet eylesın kardesm dedıgın gbı hayat çok kısa bır bakmıssın buyumussun bı bakmıssın yaslanmıssn bu hayatta tek yapmamız gerek olene kadar calışmak ve olume gdecek gıbıde hazır olmaktır (ıbadetlerı yapmaktr) mekanı cennet olsn bende yakın zamanda babaannemı kaybettm.![]()
Sağolasın toğrağımmm İnan seninde..Allah Senden de razı oLsun Toprağıım. Yerin hep belli oluyor çok özLettin kendini![]()
Sağolasın toğrağımmm İnan seninde..

Allah Razı Olsun Kardeşim Sizler Sağolun..Başın sağolsun. Tanismiyor olsakda üzüldüm bayadualarim seninle
Bilgi İçin Teşekkürler.."Sevdiğiniz ölmüş kişinin arkasından eğer 1000 defa Kul huvallhû yani İHLÂS sûresini okursanız o kişinin ruhunu azaptan kurtarmış olursunuz."
Başın sağolsun.
Sizler Sağolun.. Allah Razı Olsun ..Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...
allah Razı Olsun Kardeşimm .. Sizler Sağolun..Başın sağolsun abla. Allah rahmet eylesinAllah bol sabırlar versin
dualarım seninle