DST Hafıza Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mezarsaray

Üye
    Konu Sahibi
DST Hafıza Kartı Sorunu
Arkadaşlar geçenlerde general mobile in dst picco modelini aldım hafıza kartını hiç kullanmamıştım içerisine veri atmak istedim kullanacaktım bi kaç müzik vs. dosya attım telefona taktığımda telefon kartı görmüyordu sonra telefon kartı görmediği için pc de format attım bu seferde sanırım hafıza kartının sistem dosyaları silindi hala telefondayken karta erişemiyorum bu tür hafıza kartlarının sistem dosyalarını karta kopyalasam sorun çözülürmü ayrıca bu tip dosyaları nereden bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler..

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşım kimse yazmamış sanırım ben yazayım ilk hafıza kartının kendine özel dosyası olmaz aslında;fakat telefona uyarlanmış şekli için telefonda formatlarsan telefon için en rahat okunup yazılabilir hale gelir,diğer yandan demişsin ki kartı görmüyor başka bir kart dene arkadaşım

mezarsaray

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu kart off oldu öyle mi ?

alistada

Üye
Birde şöyle dene. Kart telefondayken USB kablosuyla telefonu pc ye bağla pc kartı flash bellek olarak tanır sonra FAT32 format at

COCAKOLA

Üye
slm arkadaslar elimde general mobile dst 700 var usb baglantı ile pc ye bağlıyorum ama tanınmadı diyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

memeko

Üye
arkadaşlar benim de bi hafıza kartı problemim var. Toshiba 1gb micro sd kullanıyorum e63 telefonumda. baktım yer yetmıyo. gittim 2gb kingston micro sd aldım. (tüm programlar hafıza kartımda yukluydu). 1gb lik kartın içindeki verileri 2gb lik kartıma sorunsuz attım. ama telefona 2g lik kartımı taktıgımda ortada ne tema var ne de yuklu 1 tane program.. ama dosya yöneticisinden de yüklediğim dosyalarımı gorebılıyorum uygulama yonetıcısınde tüm programlar yuklu dıo ama 1 tane bile program yok. yeni 2 gb lik kartı nası uyumlu hale getırebılırım yardımcı olun lutfen

Üst Alt