DroidScript(cepte yada pcde programlama)

Sponsorlu Bağlantılar

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaparsam bi anlamı kalmaz Tufan :)
AFK_is_now_AFK dostum bunun ***** yapılacak birseyi yok ben DroidScript tester'iyim(Testçisi) uygulama beta olduğu için denetler hata bildiririm siz 1.15 kullanırken ben 1.18 kullanıyordum .APK eklentisini de 14.10 tlye aldım herkes gibi ,emek verilen şeylerin hakkı verilmeli onun için hack yada ***** gibi şeyleri düşünmem.

• Beğen
Tepkiler: AFK_is_now_AFK

Tufkan

Tufkan

Üye
Ben yaparsam bi anlamı kalmaz Tufan :)
AFK_is_now_AFK dostum bunun cra ck yapılacak birseyi yok ben DroidScript tester'iyim(Testçisi) uygulama beta olduğu için denetler hata bildiririm siz 1.15 kullanırken ben 1.18 kullanıyordum .APK eklentisini de 14.10 tlye aldım herkes gibi ,emek verilen şeylerin hakkı verilmeli onun için hack yada cra ck gibi şeyleri düşünmem.
İlk olarak ben uyarlayamadım
İkinci olarak bizde testçi olabilirmiyiz
Ucuncu olarakda ben bedavaya aldim freedom kullanarak sonuç olarak öğrenci adamız para ödeyemeyiz
:ehe

• Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
Freedom ne oluyor acaba ?

Tufkan

Tufkan

Üye
  • Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
Freedom yükleyebilmek için telefonunun rootlu olması lazım freedom uygulama içi satın alımlarda sahte bir freecard yani hediye kartı oluşturur
Garantiyi bozdurmam :D
Başka melerde ise yarar peki??
Developer hesabi bu kartla ücretsiz acilabiliyomus XD

Tufkan

Tufkan

Üye
Denedim olmadı paybal midir paydal midir o hesaptan istiyo

• Beğen
Tufkan

Tufkan

Üye
Evet

• Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
:D neyse tablette yaptigim uygulamayi spk formatina donusturdum fakat telefona atmak istiyorum ve nereye atacagimi bilemiyorum acil cvp lutfen

Tufkan

Tufkan

Üye
:D neyse tablette yaptigim uygulamayi spk formatina donusturdum fakat telefona atmak istiyorum ve nereye atacagimi bilemiyorum acil cvp lutfen
İstediğin yere attigina bas metin e bas droidscript e bas yuklensinmi die bisiler sorcak yes de tamam

• Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
İstediğin yere attigina bas metin e bas droidscript e bas yuklensinmi die bisiler sorcak yes de tamam
al isteee bende droid scriptin bu uzantı için bi dosyası varda oraya atıyoruz sonra droidscripti açıp oradan calistiriyoruz zanneddim :)
Selosoft bir sorunum var simdi bir app yazdım ve arkaplanda eklemek istiyorum. Ama bunu sadece telefonun dosyalarından secebiliyorum. Ve uygulamayı başka bir cihaza atınca doğal olarak arkaplan görünmüyor :) sorum su arkaplanı nasıl uygulamanın bir parçası yaparım ve bir de font büyüklüğünü nasıl ayarlarim.

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle , DroidScript için sahte alım yöntemlerini desteklemediğimi bildirmek isterim uygulamanın geliştirilmesine yardımcı olmak için yasal yollarla satın alın, yapımcının yerine kendinizi koyun siz bir uygulama yaptınız ve herkes yasal olmayan yöntemlerle indiriyor iyi olur muydu sizce ?
arkaplan derken uygulama gövdesi için arkaplan resmi mi ? durum buysa ;
Kod:
 lay = app.CreateLayout( "Absolute" ,"FillXY");
  lay.SetBackground( "Img/bb.jpg" );
dosya yolu ( "Img/bb.jpg" ); arkaplan resmini sdcard/DroidScript/uygulamam/Img klasörü içine atın yazdıgınız uzantı ile yüklediğiniz resmin uzantısı aynı olmalı(png-png,jpg-jpg) dosya ismide yazılanla aynı olmalı..
Droidscript ile yapılan SPK dosyaları uygulamanızın Img,snd,html,js vs. ne varsa hepsini paketler paylasım için kolaylık sağlar Apk yaptıgınızda örnekleme için kullandıgınız DS dosyaları inşaa ettiğiniz Apk dosyası içinde bulunur ve başka cihazlarda da çalışır .

yazı büyüklüğü;
Kod:
txt = app.CreateText( "Go NowPlaying" );
    txt.SetTextSize( 22 );//burdan ayarlanır.
    lay.AddChild( txt );

Son düzenleme:
  • Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
Çok teşekkürler zaten cracki yok uygulamanın :)
Selosoft bu programı ne zamandır kullaniyosun ? Ve ortalikta artik androide uygulama yazmanın bir kari olmadığı yeni yayınlanan kurallar ile para kazanmanın zorlaştığı yazıyor doğru mudur?

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl kadardır biliyordum uygulamayı fakat APK plugini yayınlana kadar ilgilenmedim native uygulamalarla uğrastım 4-5 aydır fiili olarak uygulama yazıyorum 5-6 tane hazır projem 1 yayınlanmıs 4 yayına hazır uygulamam var .
İyi bir uygulama yap ücretli (iyi bir uygulama) herkesin işine yarayan playstorede yayınla 3tlden satsan 1000 kişi indirse 3000tl ücretsiz uygulamalar ypıp içine reklam yerleştir reklamdan para kazan , iş iyi bir uygulama yapmaktan geçiyor para o zaman kazanılır elbet ben reklamdan para kazanmayı düşünüyorum.

• Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
1 yıl kadardır biliyordum uygulamayı fakat APK plugini yayınlana kadar ilgilenmedim native uygulamalarla uğrastım 4-5 aydır fiili olarak uygulama yazıyorum 5-6 tane hazır projem 1 yayınlanmıs 4 yayına hazır uygulamam var .
İyi bir uygulama yap ücretli (iyi bir uygulama) herkesin işine yarayan playstorede yayınla 3tlden satsan 1000 kişi indirse 3000tl ücretsiz uygulamalar ypıp içine reklam yerleştir reklamdan para kazan , iş iyi bir uygulama yapmaktan geçiyor para o zaman kazanılır elbet ben reklamdan para kazanmayı düşünüyorum.
Kesinlikle ama ben başka bir developerlede görüşüyorum diyoki 2012 de kazandığımin %20 sini anca kazanabiliyorum artik diyor.

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
o zaman piyasada 1000 uygulama 500 yazılımcı varsa şuan 100.000 uygulama 100.000 yazılımcı var kar oranıda aynı doğrultuda düşecektir önemli olan bu işte ciro yapacak herkesin işine yarayacak uygulamalar oluşturmaktır en çok oyunların getirisi var kaliteli uygulama iyi para demektir bunun içinde iyi bir yazılımcı olmak gerek ben amatör bir yazılımcı olarak 3-5 ne gelirse razıyım gelmese de sıkıntı olmaz 100de 85 hobi olarak yapıyorum bu işi.

• Beğen
Tufkan

Tufkan

Üye
öncelikle , DroidScript için sahte alım yöntemlerini desteklemediğimi bildirmek isterim uygulamanın geliştirilmesine yardımcı olmak için yasal yollarla satın alın, yapımcının yerine kendinizi koyun siz bir uygulama yaptınız ve herkes yasal olmayan yöntemlerle indiriyor iyi olur muydu sizce ?
arkaplan derken uygulama gövdesi için arkaplan resmi mi ? durum buysa ;
Kod:
 lay = app.CreateLayout( "Absolute" ,"FillXY");
  lay.SetBackground( "Img/bb.jpg" );
dosya yolu ( "Img/bb.jpg" ); arkaplan resmini sdcard/DroidScript/uygulamam/Img klasörü içine atın yazdıgınız uzantı ile yüklediğiniz resmin uzantısı aynı olmalı(png-png,jpg-jpg) dosya ismide yazılanla aynı olmalı..
Droidscript ile yapılan SPK dosyaları uygulamanızın Img,snd,html,js vs. ne varsa hepsini paketler paylasım için kolaylık sağlar Apk yaptıgınızda örnekleme için kullandıgınız DS dosyaları inşaa ettiğiniz Apk dosyası içinde bulunur ve başka cihazlarda da çalışır .

yazı büyüklüğü;
Kod:
txt = app.CreateText( "Go NowPlaying" );
    txt.SetTextSize( 22 );//burdan ayarlanır.
    lay.AddChild( txt );

ben öğrenciyim vede para ödeyemem daha lise 2 deyim günlük harçlığım bile zor yeterken telefona kontür yükleyemezken nasıl satın almamı düşünüyorsunki? vede testçi olma sorumu cevaplamadın

• Beğen

AFK_is_now_AFK

Üye
Sadece banner adlarla geçim zor oluyomus ama. Bende bu isi hobi olarak yapiom ama para da kazansam fena olmaz :D

Tufkan

Tufkan

Üye

@selosoft bunuda denedinmi sen?

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
ben öğrenciyim vede para ödeyemem daha lise 2 deyim günlük harçlığım bile zor yeterken telefona kontür yükleyemezken nasıl satın almamı düşünüyorsunki? vede testçi olma sorumu cevaplamadın

ilk olarak ,günlük 1tl atsan bi kenara 2 haftada alırsın .
2. olarak testçi olamazsın çünkü bilgin yok DS'i tanımıyorsun kendi tasarladıgın seyleri baskasına yazdırmaya çalısırken nasıl tester olabilmeyi amaçlıyorsun anlamadım .
IOIO Script - Easy Programming - Google Play'de Android Uygulamaları
işime yarayan bir uygulama değil kullanmadım ..
Sadece banner adlarla geçim zor oluyomus ama. Bende bu isi hobi olarak yapiom ama para da kazansam fena olmaz :D
hiç yoktan iyidir ama :) taş atıp kolunu mu yoruyorsun , hem hobi hem para :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt