Droid Maxx 2, firma tarafından yanlışlıkla doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Droid Maxx 2, firma tarafından yanlışlıkla doğrulandı
Motorola, bu ay sonunda Verizon üzerinden sunacağı yeni modellerini gün yüzüne çıkartacak…



Lenovo’nun geçtiğimiz dönemde bünyesine kattığı Motorola, özellikle geçtiğimiz ay başında sunduğu akıllı telefon modelleri ile dikkatleri çekerken, bu ay sonunda da Motorola ve Verizon Wireless ortak bir etkinlik ile duyuru gerçekleştirmeyi planlıyorlar.



Motorola ve Verizon Wireless’ın etkinliği 27 Ekim tarihinde gerçekleşecek ve bu etkinlikte de yeni Droid modeller gün yüzüne çıkacak. Gönderilen basın davetiyelerinden yola çıkarak birden fazla Droid modelin resmi olarak duyurulacağını söyleyebiliriz.

Motorola’nın sunacağı modellerden bir tanesi iddialara göre Droid Maxx 2 olurken, bu akıllı telefonun ismi firma tarafından yanlışlıkla doğrulandı. Motorola’nın Moto Email uygulamasının Google Play Store sayfasında yayınlanan bir ekran görüntüsünde Droid Maxx 2 ismi görünürken, görsel kısa süre içerisinde firma tarafından kaldırıldı.

Droid Maxx 2, aslında firmanın, geçtiğimiz ay sunduğu Moto X Play ile aynı ancak, uluslararası pazarda Moto X Play adı ile alınabilecek olan cihaz ABD’de ise Verizon üzerinden Droid Maxx 2 adı ile satışa sunulacak.

Yeni cihaz, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 615 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili yonga seti, 21MP arka kamera, 5MP ön kamera gibi teknik özellikler içeriyor.

Droid Maxx 2, firma tarafından yanlışlıkla doğrulandı
 


Üst Alt