Drogba için bomba iddia!

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Drogba için bomba iddia!


Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Didier Drogba’nın sezon sonunda MLS ekiplerinden Seattle Sounders’ın yolunu tutacağı iddia edildi.

AJANSSPOR- Galatasaray’ın 35 yaşındaki yıldızı Didier Drogba’nın adı son dönemde MLS ekipleriyle geçiyor. Özellikle Thierry Henry’nin formasını giydiği New York Red Bulls’un Fildişili yıldızı transfer etmek için girişimlerde bulunacağı iddia ediliyor. Hatta Henry yaptığı açıklamada Drogba’nın Amerika’ya gelmesinin ligin geleceği için önemli bir fırsat olduğunu söylemişti.

Dün ortaya atılan bir iddiaya göre ise Didier Drogba sezon sonu için MLS ekiplerinden Seattle Sounders ile anlaştı. Bu konu Internet üzerinde oldukça tartışma konusu olurken konu ile ilgili Seattle Sounders’ın genel menajeri Adrian Hanauer’den kısa ve net bir açıklama geldi: “Sadece söylenti.”

Fakat Amerikan basınında yer alan bir haberde Hanauer’in açıklamalarının yalan olabileceği belirtiliyor. Hanauer, Clint Dempsey’nin transfer olacağı iddialarına, “Şimdilik böyle bir şey yok” demiş ama daha sonrasında Dempsey Seattle Sounders’a transfer olmuştu. Hanauer, Forlan iddiaları ortaya çıktığında ise “Sadece söylenti” demiş ve Forlan’ın transferi gerçekleşmemişti.

Didier Drogba'nın Amerika'yı ne kadar çok sevdiği biliniyor. Tatillerinde sürekli olarak Amerika'ya giden Fildişili golcü ileride bir gün Amerika'da futbol oynayabileceğini söylemişti.
 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
234
jojo_va
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
357
Kdr05
-India-
Cevap
0
Görüntüleme
313
-India-
47MaDo47
Cevap
0
Görüntüleme
250
47MaDo47
Cevap
4
Görüntüleme
412


Üst Alt