Drogba da G.Saray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Drogba da G.Saray'da!

Galatasaray Fildişi Sahilli ünlü golcü Didier Drogba eli 1.5 yıllık kesin anlaşmaya vardı.

Inter'den Wesley Sneijder'i kadrosuna kadan Galatasaray bir başka bombayı da derbi öncesi patlattı. Sarı-kırmızılar, Chelsea'de bir çok başarılar yaşayan ve Çin'in Shanghai Shenhua takımında forma giyen Drogba'yı renklerine bağladı. Cim Bom, 34 yaşındaki golcüyle 1.5 yıllık kesin anlaşmaya vardı.

Kaynak : LİG TV

Tepkiler: kedi006

Pro.Leon

Üye
Allah be bu haberin üzerine daha ne iyi haber gelirki.

resmi aciklamayi beklemek lazim yinede

o kadar paraya kusura bakmayın ama değmez diye düşünüyorum , forvet arayış yerine sol stoper eksiğine göz ardı etmeliydi...

kcsoft

Üye
cimbom bu gidişle kadrosunu yabancilarla değiştircek ya

Enes

Üye
olaya da bilir

o kadar paraya kusura bakmayın ama değmez diye düşünüyorum , forvet arayış yerine sol stoper eksiğine göz ardı etmeliydi...

aynen katılıyorum boşuna israf eğer doğruysa. Adam 34 yaşında ne katkısı olabilir ki , para için gelmiş belliki , stoper ve sol bek alsa daha doğru olur, beşiktaş gibi olduk yaa. inşallah hayırlısı olur

WaLLcoT

Üye
Sol bek,Sol bek,Sol bek...

Haydar

Emekli Yönetici
süperrr

Oğuzhan

Üye
Yas 35 yolun yarisi...

Anlayan anladi

KayraBey

Üye
Bu adam ölmüş alırken farketmemişler mi

Samet.25

Dun gece telegolde gordum paylastim dogrulandigina sevindim

.Murat.

Üye
takıma katkısı olacaktır orası kesinde kısa vade olarak

osicik

Üye
eh be başkan daha sneijder'in formasın taksitleri başlamadı batırcan mı sen bizi işin yoksa bide drogba forması al

Mert

Üye
Sadece forma satışları parasının büyük çoğunluğunu çıkarır.
Kendisine süper ligde şanssızlık, UCL'de şans dilerim

Ne diyelim , karşı takımlarla şu transfer polemiği olmasında , hayırlı olsun diyelim..

Harika, süper! Şikesiz, hilesiz, yalansız nice anlaşmalara, maçlara, şampiyonluklara ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...