Driver_irql_not_less_or_equal ACİL YARDIM ARKADASLAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Driver_irql_not_less_or_equal ACİL YARDIM ARKADASLAR
Arkadaşlar arkadaşım cok eski bi pcsi vardı ddr 512 mb ram var düşünün artık :D bu bilgisayara format atıcaktım xpye geçirmek için formatı denedim tam o windows'un kurulma bölümünde cdyi takın falan dedi orayı geçtik format bitti bu sefer admin e giriş yapmaya calısınca etki alanınız mı ne yok diyordu...tekrar format attık driver_irql_not_less_or_equal hatasını verdi mavi ekran gelerek her formatta böyle oluyor pcye hiç dokunmadık yani donanımına falan....bu 2 hatayı nasıl düzeltcez windows cdside getirdik bi kaç tane farklı ama olmuyor acil yardım arkadaşlar

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
ramleriniz 2 tane ise tek tek slotlarda deneyin biri ya arızalı ya da slotunuz bozuk olabilir birde xp pro olark kurmayı 512 nb ramli pc de home sürüm deneyin kurmanız ram açısından düşük olan o sistemde dahada kasıntı yaptıracaktır !

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
tek slot zaten ram spsiz xp diye bişi vardı bi cdde o var bide kurtarma cdsi var home edition onuda kabul etmiyor yani emanet pc ondan yapmaya cabalıyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mavi ekran verdıgınde 0x00...
Gibi bir hata kodu cıkacaktır. Onu yaz buraya bakayım neymıs derdi

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşım bana telefonla aradı söyledi bi daha ben bişiler denicem gene aynı hatayı verirse ss alıp buraya atıcam arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt