driver yükleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
driver yükleme sorunu
monitörüm LG Flatron w2253s 21,5" bir süre önce servise yolladım bana tamir edip yolladılar monitör çalışyordu fakat win 7 monitörü eskiden w2253s olarak görürken şimdi genel pnp olmayan monitör şeklinde görmeye başladı biraz araştırdım kablodan olabileceğini okudum ve 3 kere kablo değiştirdim değişiklik yok sonra ekran kartı yazılımı eskidir dediler onu güncelledim sonra ekran kartını tamamen sil tekrar yükle dediler onuda yaptım olmadı masaüstünde ekran kartı sürücü çözünürlüklerinden 1920x1080 ayarladım ancak oyunlarda hala bu çözünürlük yok monitör driverini yükleyim dedim cd sinde anlatanları yaptığım halde driver en güncel dedi bunu nasıl çözebiliriz lütfen yardım edin artık oyunlarımı hd oynamak istiyorum

pasha14

Üye
Oyunlarını hd oynayabilmen için HDMI çıkışlı ekran kartın ve monitörün olması gerekiyor.

Konu Sahibi
ekran kartı hdmi çıkışlı ama monitör vga daha önce bu monitörde oynamıştım hd bir şekilde

ekran kartı hdmi çıkışlı ama monitör vga daha önce bu monitörde oynamıştım hd bir şekilde

arkadasım. vga gırısten fu llhd goruntu alamazsın..
Vga analog baglantıdır. Dıjıtaj goruntu vermez bu nedenle hd goruntu alamazsın..

Konu Sahibi
buyrun izleyin bizzat ben çektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...