keske paketim olsada indirsem :D
İbrahimEsşiz44 Üye quadopchini' Alıntı: keske paketim olsada indirsem Genişletmek için tıkla ... boyutu çok büyük değil
M@cros Üye Konu Sahibi cixflov' Alıntı: boyutu çok büyük değil Genişletmek için tıkla ... aynen ama boyutundan çok daha fazlasını veriyor. quadopchini' Alıntı: opera bc.vc de sayim yapmiyor. Genişletmek için tıkla ... opera mobile ve normal tarayıcı yapıyor.
cixflov' Alıntı: boyutu çok büyük değil Genişletmek için tıkla ... aynen ama boyutundan çok daha fazlasını veriyor. quadopchini' Alıntı: opera bc.vc de sayim yapmiyor. Genişletmek için tıkla ... opera mobile ve normal tarayıcı yapıyor.
İbrahimEsşiz44 Üye quadopchini' Alıntı: biliyorum internet paketim yok o yuzden handler kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... handlerin linkini özleden gönderirmisin
quadopchini' Alıntı: biliyorum internet paketim yok o yuzden handler kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... handlerin linkini özleden gönderirmisin
Esrarkolik Üye Ya kardeşim oyun linkini reklama bağlayacağına direkt versene. Opera ve ucweb kullanıyorum. O yüzden direkt indirme linkini ver. Bari pm olarak at.
Ya kardeşim oyun linkini reklama bağlayacağına direkt versene. Opera ve ucweb kullanıyorum. O yüzden direkt indirme linkini ver. Bari pm olarak at.
M@cros Üye Konu Sahibi Daha önce de söyledeğim gibi, kimseye zorla indirin demiyorum.Bu oyunlar için zaman harcıyorum.İstemeyen indirmesin!!!Ovi linki eklendi.
Daha önce de söyledeğim gibi, kimseye zorla indirin demiyorum.Bu oyunlar için zaman harcıyorum.İstemeyen indirmesin!!!Ovi linki eklendi.