Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Driver Genius Professional Türkçe | Sürücü Aramaya Son...
Sponsorlu Bağlantılar
3243
Üye
kıymetli admin teşekkürler sagol
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim...
seaways11
Üye
kardes ben pc e format attım bunuda indirdim fakat ne yapma gerekmekte lütfen yazarmısın ?
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Programı çalıştır Türkçe yapmak istersen anlatım 1. sayfada mevcut...Sonra bu program tarama yapıp driverlarını bulup güncelleyecektir...
izmirligenc
Üye
hocam lisans kodu gerekli ya olsa pm pim biisiler yaparsan sevinirim
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Ne yazık ki özel mesajda dahil tam sürüm paylaşım yada c*rack dağıtımı yapamıyoruz... Google dan araştırdığınızda bulabilirsiniz...
djzeki9
Üye
bu programda virüs vaar truva atı
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sanırım Nod32 kullanıyorsun ve Win32/Agent uyarısı aldın...Dosya tamamen zararsızdır dostum , kendi sitesinden çektim...Yinede buna güvenmiyorsan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indir...
ayeray
Üye
ya arkadaşlar herkez teşekkür ediyor da bu kullanılmıyor ki bunun ilaçı yok herkez kullanıyor galiba
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Tam sürüm paylaşımı, c*rack, s*erial v.s. paylaşımı yasaktır...
Doğukan_KAYA
Üye
merhaba lisans kodunu bulamıyorum tmm verilmesi yasakta nerden nası bulcam çok acil lütfen
halil96
Üye
.exe Olarak Çıkartması Çok İyi Olmuş Setup Hazırlarken İşimize Yarar, Çok Teşekkürler Ellerin Dert Görmesin Veysel Abi
Doğukan_KAYA
Üye
merhaba öncelikle çok güzel bir paylaşım ama bana acil lisans kodu lazım kodu vemeyin tmmda bi türlü bulamıyorum nası bulucam çok acill lazım
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Google'dan aratırsan çok rahat bulabilirsin...
Doğukan_KAYA
Üye
Veysel abi yazıyorum ama yok bulamıyorum seninde gerçi yapacağın bierşey yokta olsun yinede sağol paylaştığın için
--------------- Ekleme ---------------
Veysel abi buldum kodu yazdım kayıt ol var orda yada iptal kayıt ol dedim ama sonra ne yapıcam kayıt yerini bulamıyorum
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kardeşim kusura bakma ama bu gibi konularda bildiğin gibi yardım yasak...Biraz kurcala , umarım halledersin...
Doğukan_KAYA
Üye
Buldum ama tek sorun bak yapıyorum herşeyi lisans kodu diyo onuda yapıyorum sonra kayıt ol varya ona tıklıyorum sonra kapatıp tekrar açın diyo açıyorum ama bi gelişme olmuyo
Buldum ama tek sorun bak yapıyorum herşeyi lisans kodu diyo onuda yapıyorum sonra kayıt ol varya ona tıklıyorum sonra kapatıp tekrar açın diyo açıyorum ama bi gelişme olmuyo