Driver Genius Professional Türkçe | Sürücü Aramaya Son...

Sponsorlu Bağlantılar

3243

Üye
kıymetli admin teşekkürler sagol

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim...:oke:

seaways11

Üye
kardes ben pc e format attım bunuda indirdim fakat ne yapma gerekmekte lütfen yazarmısın ?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı çalıştır Türkçe yapmak istersen anlatım 1. sayfada mevcut...Sonra bu program tarama yapıp driverlarını bulup güncelleyecektir...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hocam lisans kodu gerekli ya olsa pm pim biisiler yaparsan sevinirim :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ne yazık ki özel mesajda dahil tam sürüm paylaşım yada c*rack dağıtımı yapamıyoruz... Google dan araştırdığınızda bulabilirsiniz... :)

djzeki9

djzeki9

Üye
bu programda virüs vaar truva atı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sanırım Nod32 kullanıyorsun ve Win32/Agent uyarısı aldın...Dosya tamamen zararsızdır dostum , kendi sitesinden çektim...Yinede buna güvenmiyorsan indir...

ayeray

ayeray

Üye
ya arkadaşlar herkez teşekkür ediyor da bu kullanılmıyor ki bunun ilaçı yok herkez kullanıyor galiba

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Tam sürüm paylaşımı, c*rack, s*erial v.s. paylaşımı yasaktır...

Doğukan_KAYA

Üye
merhaba lisans kodunu bulamıyorum tmm verilmesi yasakta nerden nası bulcam çok acil lütfen

halil96

halil96

Üye
.exe Olarak Çıkartması Çok İyi Olmuş Setup Hazırlarken İşimize Yarar, Çok Teşekkürler Ellerin Dert Görmesin Veysel Abi:oke:

Doğukan_KAYA

Üye
merhaba öncelikle çok güzel bir paylaşım ama bana acil lisans kodu lazım kodu vemeyin tmmda bi türlü bulamıyorum nası bulucam çok acill lazım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google'dan aratırsan çok rahat bulabilirsin...

Doğukan_KAYA

Üye
Veysel abi yazıyorum ama yok bulamıyorum seninde gerçi yapacağın bierşey yokta olsun yinede sağol paylaştığın için

--------------- Ekleme ---------------

Veysel abi buldum kodu yazdım kayıt ol var orda yada iptal kayıt ol dedim ama sonra ne yapıcam kayıt yerini bulamıyorum

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim kusura bakma ama bu gibi konularda bildiğin gibi yardım yasak...Biraz kurcala , umarım halledersin...

Doğukan_KAYA

Üye
Buldum ama tek sorun bak yapıyorum herşeyi lisans kodu diyo onuda yapıyorum sonra kayıt ol varya ona tıklıyorum sonra kapatıp tekrar açın diyo açıyorum ama bi gelişme olmuyo

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Buldum ama tek sorun bak yapıyorum herşeyi lisans kodu diyo onuda yapıyorum sonra kayıt ol varya ona tıklıyorum sonra kapatıp tekrar açın diyo açıyorum ama bi gelişme olmuyo

Arkadaşım bu tür yasal olmayan konular hakkında yardım edemiyoruz. Bunu ortağımda söylemiş zaten. Lütfen daha fazla ısrar etme. Google' dan araştır...

enesn73

enesn73

Üye
ya lisans kodu ne bunun

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar forum kurallarını okumuyorsunuz bari yorumları okuyun...

Üst Alt