Allah Mesut Etsin Dostum... Yeni Gördüm Kusura Bakmayın Düğünde Maxi Olarak Ordayız He.... Mutluluğunuz Ömür Boyu Sürsün Dostlarım....
zaten tarih belli olunca konu açıp davet ederiz,gelmek isteyen dostlarımız gelir

bekle sen dahaah ah evde kaldım sıramı aldın kuzen :=)

amin...Allah tamamini erdirir insallah....

) çok güzel bir geceydi (nasıl istendi hala anlamadım ama) hele ki ikinizin yüzlerindeki mutluluk ifadesi unutulacak gibi değildi(herkese allah böyle mutluluk nasip etsin) yalnız kuzen tuzlu kahveyi içerken ki yüz ifadenide unutamıcam
ama gülesinin kıymetini bil valla o yaptırmıyodu kahveyi az daha (kimin yaptığını biliyosun zaten) allah herkese böyle sevdiği biriyle mutlu bir gelecek nasip eder inşallah...ben tuzlu kahve içmedimki,ikram edildi ayrı tepside,belli tuzlu oldugu...konu ilk açıldığında yazma fırsatı bulamamıştım sevgili kuzenim ve biricik yengemmm allah tamamına erdirsin umarım mutlu bir yuvanız boy boy bebeleriniz olur (bebekleri ben doğurtcam zaten) çok güzel bir geceydi (nasıl istendi hala anlamadım ama) hele ki ikinizin yüzlerindeki mutluluk ifadesi unutulacak gibi değildi(herkese allah böyle mutluluk nasip etsin) yalnız kuzen tuzlu kahveyi içerken ki yüz ifadenide unutamıcam
ama gülesinin kıymetini bil valla o yaptırmıyodu kahveyi az daha (kimin yaptığını biliyosun zaten) allah herkese böyle sevdiği biriyle mutlu bir gelecek nasip eder inşallah...

darısı başıma![]()
bende kız kaçırmayı düşünüyorum bu aralar
![]()

ayyy ne tatlısınız yaa Allah nazarlardan saklasın
--------------- Ekleme ---------------
kimi kaçırıyon sen bakalım hayrola bilmediğimiz bişeymi var![]()