dreamgirls & dreamboys

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAFKAS KARTALI

Üye
Bir yastıkta kocayın inşallah.
Birbirinize olan sevginiz ve saygınız hiç bitmez inşallah
damat yakışıklı gelin güzel maşallah
:)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Allah Mesut Etsin Dostum... Yeni Gördüm Kusura Bakmayın Düğünde Maxi Olarak Ordayız He.... Mutluluğunuz Ömür Boyu Sürsün Dostlarım....

nişanda da burdasınız ona göre:deal:
zaten tarih belli olunca konu açıp davet ederiz,gelmek isteyen dostlarımız gelir;)
şehir dışından gelmek isteyen olursa ulaşım için yardımcı olmak adına bir kaç link vereyim...

• biletini hemen al için tıkla:deal::islik

c3r3n

c3r3n

Üye
konuyu yeni gördüm allah mesut etsin :) bi yastıkta kocayın

çılgınım

Üye
ah ah evde kaldım sıramı aldın kuzen :=)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Darısı Evlilik Esimlerinize.

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
Allah sevenleri ayırmasın....:(

mervecan

mervecan

Üye
daha önce tebrik etmiştim resimlerinizi gördüm daha bi yaşadım mutluluğunuz ALLAH mesut etsinn devamını görmek nasip etsin ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler,darısı başınıza:)

capoeirap34

Üye
ALLAH mesutmutlu etsin darısı başımıza :D

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Allah tamamına erdirsin... :)

Elisa

Elisa

Üye
Allah tamamini erdirir insallah....

dreamnurse

dreamnurse

Üye
konu ilk açıldığında yazma fırsatı bulamamıştım sevgili kuzenim ve biricik yengemmm allah tamamına erdirsin umarım mutlu bir yuvanız boy boy bebeleriniz olur (bebekleri ben doğurtcam zaten:ehe) çok güzel bir geceydi (nasıl istendi hala anlamadım ama) hele ki ikinizin yüzlerindeki mutluluk ifadesi unutulacak gibi değildi(herkese allah böyle mutluluk nasip etsin) yalnız kuzen tuzlu kahveyi içerken ki yüz ifadenide unutamıcam:kop:ama gülesinin kıymetini bil valla o yaptırmıyodu kahveyi az daha (kimin yaptığını biliyosun zaten) allah herkese böyle sevdiği biriyle mutlu bir gelecek nasip eder inşallah...

Salihyet

Salihyet

Üye
darısı başıma :ehe :kop: bende kız kaçırmayı düşünüyorum bu aralar :P:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
konu ilk açıldığında yazma fırsatı bulamamıştım sevgili kuzenim ve biricik yengemmm allah tamamına erdirsin umarım mutlu bir yuvanız boy boy bebeleriniz olur (bebekleri ben doğurtcam zaten:ehe) çok güzel bir geceydi (nasıl istendi hala anlamadım ama) hele ki ikinizin yüzlerindeki mutluluk ifadesi unutulacak gibi değildi(herkese allah böyle mutluluk nasip etsin) yalnız kuzen tuzlu kahveyi içerken ki yüz ifadenide unutamıcam:kop:ama gülesinin kıymetini bil valla o yaptırmıyodu kahveyi az daha (kimin yaptığını biliyosun zaten) allah herkese böyle sevdiği biriyle mutlu bir gelecek nasip eder inşallah...
ben tuzlu kahve içmedimki,ikram edildi ayrı tepside,belli tuzlu oldugu...
bende nezaketen bir yudum aldım...aşkım yapmış olsa içerdim onun hatırına fakat kahveyi o yapmadı.zaten aşkım yapmaz böyle birşeyi.
düşünsene sevdiğin adama iğrenç bişey içiriyorsun hemde en özel gecede....SAÇMA!!!
sebeb neki?
adettendir der herkes...
ben şunu gözlemledim ki Türkiyede kurallara uymucan ama adetlere uycan...
ya bu saçma sapan işleri zamanında birileri yaptı diye şimdi ben niye yapıyorum...
ben adetlerin saçma olanlarına karşıyım.
gelelim tuzlu kahveye;
O gece herkese kahve geldi sırayla,bende normalde kahve sevmem ama orda canım kahve çekti ve sabırsızlıkla aşkımın kahve ikram etmesini beklerken bir baktım benim kuzenlerden biri sanki kız tarafı gibi bana tuzlu kahve yapmış.
bende nezaketen aldım kahveyi ve tüm gözler üzerime çevrildi...
çok kötü bir durum aslında vede salakça bir okadarda saçma...
herkes merakla kahveden yudum almamı bekliyor,
tüm gözlerin üzerinde oldugu rahatsız edici ve elinde tuzlu iğrenç bir karışım var...
herkes yudumlamanın ardındaki yüz ifadeni beklerken kendini çok ama çok kötü hissediyorsun ve adetleri saçma bulan biriyseniz inanın o an çok kötü...
çok merak etmişimdir kız istemeye gidildiğinde yapılan bu tuzlu kahve adındaki karışımı içip zehirlenen olmuşmudur,yada ciddi sağlık problemleri...
damat adayı kız istemeye gidilirken elindeki çukulataya tuz koyuyormu?
peki neden kahveye tuz konuluyor...
Adet denilen şeyin saçma oldugu her yönüyle belli...
birde batıl inanç denilen saçmalık vardır,adet denilen saçmalıkla aynı değerdedirler benim gözümde...
Yeni evlenen çift evlerine geldiklerinde damatlıgı ve gelinliği üzerlerinden çıkardıklarında hangi kıyafet üstte kalırsa onun sözü geçermiş evde...pehh saçma...
eğer sen bu tarz adet ve batıl saçmalıklarla bir ilişki kurduysan çok kötü...
sen daha evliliğin ilk gününde ilişkiyi yönetmeye kalkıyorsun demektir,aşkın tek taraflı hakimiyeti olursa diğer taraf sıkılır ve patlak verir bir zaman sonra.
Aşkım sana çok ama çok teşekkür ederim birbirimizi anladıgımız için herzaman yolunda giden bir ilişki yaşıyoruz ve sağlam adımlarla ilerliyoruz...
adet denilen saçmalıklardan uzak durun ve sevgilinizin kahvesine tuz koymayın...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aşkım destan yazmışsın yaaa,, bu kadar içine oturduğunu biliyodum ama bilmiyordum da...:)
ben o kadar dedim "yapmayın, etmeyin, olmaz" diye, ama "sen sus gelin" dediler bana,. annem de kıyamadı damadına ama ,laf dinletemedi senin kuzene... gecenin heyecanından daha sonra tekrar sana kahve getirmeyi akıl edemedim,, çaktırmadan işaret etseydin ya aşkım madem o kadar canın çekti,. o da heycandan olsa gerek...:op:
herşeye rağmen mükemmel bi geceydi:op::oke:
:bigstar:

Solamente

Üye
ayyy ne tatlısınız yaa Allah nazarlardan saklasın :):)

--------------- Ekleme ---------------

darısı başıma :ehe :kop: bende kız kaçırmayı düşünüyorum bu aralar :P:

kimi kaçırıyon sen bakalım hayrola bilmediğimiz bişeymi var :allalla:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
yalnız burda ki kuzen ben değilimm ben yapmadım ona göre herkes yanlış anlıcak şahidimde var gülesinn konuşş ben mi yaptım kahveyii?valla ben yapmadım ...:coold:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt