Arkadaşım,link vermen ve nasıl yüklediğini anlatabilirmisin?Bende DM 800 HD kullanıyorum.Teşekkürlerarkadaşlar kurcalayın biraz kesinlikle harika birşey. internette arayın bi site çıkıyor orjinal yapımcının. ordaki adımları uygulayın mutlaka olacak. almanca site ingilizceye çevirirsiniz.
benim elde ettiğim uygulama videodakinden daha farklı ama işlev kısmen aynı.
nasıl kasmaz ya?... maşallah..

661 KB lik dosyayı yükledin?evet dostum kasıyormu kasmıyormu bide biz bakalım sölesende
----------Eklendi @ 00:56:17 ---------- Yazıldı @ 00:51:38 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsenin almanca site bura olması lazım galiba
burdan yükledim ama web tv açıyorum telde flash oynatıcıdan internet bağlantısını kuramıyorum 2G 3G diyor bağlanmıyor
Bende anlamadım.Neyse bir gelişme olursa haberleşelim. Bu pro.çalışırsa çok güzel olur.indirdim içinde flash dosyası vardı onu açtım bağlanamadıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburayı okudum bide karışık bişey başka şeyşerde lazım ama anlamadım doğru olan ney

Arkadaşım,bu konuyu çözdüğünde banada mesajla bildirirsen memnun olurum.Şimdiden çok teşekkürler.hocam yayını kullanıyorsunuz diye paramara istemesinler sonra =) ... deneyelim bakalım saolsın
İşveren:
bunlarımı yapcaz yada nasıl yaptın bunları
- Düzen hattı var RSS_URL = "http://...:1235/webtv.rss";
- Sıkıştır WebTV klasörü WebTV.zip (Komple Klasör, sadece içerik değil)
- WebTV.wgz için WebTV.zip yeniden adlandırın
- Symbian telefonu kopyalayın wgz-Dosya
- Dosya yemlik seçin ve yükleyin
N8 e yükleyeceğimiz sis dosyasını bulamadım.Yabancı dilim kötü.Yardımcı olursanız sevinirim.ben de nasıl yaptığımı pek bilmiyorum. orada yazanları 4-5 kere denedim, sırayı hep karıştırdım ama 3-4 yükle sil denemesinden sonra yayını gördüm nasıl oldu be de tam emin değilim. bazen uygulama hiç yüklenmedi bazen yüklendi, bi exe açıldı bi açılmadı. stabil bi şekilde yapmadım yani kurcalayarak buldum 1-2 saat uğraştım sayılır.
şunu yapın diyemem net olarak ama sitede yazanları uyguladım ben bi kaç kez, oldu sonunda. ama sanıyorum ki modemlerin aynı hatta olması gerek telefonla. dreamboxun kullandığı internet girişi ve telefnun bağlandığı wireless modem aynı olmalı gördüğüm kadarıyla. başka zaman çalıştıramadım ben.