bende baktım orjinal sitesini felan bulupda baktım ama download bölümüne eklememişler daha ya muhteşem hiç donmadan hd yayın izletiyor dehşet izletiyorHD desteğide var galiba araştırmak lazım sitesini buldum ama indirme linkini bulamadım

adminler lütfen bulun şunu ya çok süper olur yabancı forumlarda istek bölümüne de yazalım yakında çıkar
bende onu indirdim ama bişi yapamdım yapabilen varsa bize de anlatsın bizde yapaşım...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinde nokia için Pate version 2 diye bişey var.Pate ye tıklandığında liste halinde zip dosyaları çıkıyor.Bunlardan Dreambox-WebTV: 60621, customize widget olanı var ki muhtemelen budur.İnen zip dosyasında klasörler mevcut fakat şu an telefonum bende değil en kısa zamanda deneyeceğim.
dostum cep interneti ile olmazki ben evdeki 8mbit wireless ile giriyorum telden nete kurtlar vadisini izledim geçenlerde 10 dk öncednden doluyo zerre takılma yok adı üstü akıllı telefongerçekten güzelmiş fakat ben inanmıyorum telin neti ile hiç kasmadan izlemek imkansız bence tabi onların neti hızlıysa bilemem ama vodafone belli 100 mb geçince 3g iptal spb tv bile kaldırmıyo hızı ancak bol bol radyo dinleyebiliyoz neden hızı düşürürler bilmem hiç bi anlamı olmuyo o zaman aslında gerçekten 3g çok hızlı herşeyi kaldırıyo yap bi babalık hızı hiç düşürme dimi yani.![]()

bu konuda kısır kaldık ustune gıden yok sanırım saglam kaynaklar bulup yapmam lazım aksama saygılar