Dreambox N8de izlemek.Yardım !!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye

arkadaşlar bu sitede istekde bulunun ben konu açtım sizde destekleyin yorumlarla ne kadar istek o kadar çabuk alırız proyu ;)

Utku

Utku

Üye
güzel uygulama birde paylaşsanız

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Utku™;3450944' Alıntı:
güzel uygulama birde paylaşsanız
Proyu henüz elde edebilen olmadıki,bende bazı dosyalar indirip kök klasöre attım ama sonuç olumsuz.bu işe programlamadan anlayan arkadaşların el atması gerekiyor galiba

anlamamki

Üye

arkadaşlar bu sitede istekde bulunun ben konu açtım sizde destekleyin yorumlarla ne kadar istek o kadar çabuk alırız proyu ;)
evet konu uzerınde destek verdim ınsallah bı gelısme olur bu uygulama bana cok lazim saygılar

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
yaww koca forumda yokmu yazılımdan anlayan bu dosyaları nereye koyucaz...

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
hadi beyler yokmu programcılıktan anlayan :S

chill35

chill35

Üye
bu program çok işimize yarar araştırmak lazım nasıl yüklemiş acaba bende indirdim dosyaları ama yükleyemedim araştırıyorum

Yakında programlama bilgisi olmadan kullanılabilen bir sürümünü oluşturur. diye bir yorum var neden acaba direk yüklenmiyor sanırsam

anlamamki

Üye
evet hala ustune gıdılmemiş bu konunun elin oglu ızlıyor bız hala yerımızde sayıyoruz saygılar

ascada

ascada

Üye
şunu biri halletse ne kadar sevaba gircek yav..

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce qt ile yükleniyor olabilir

co123

co123

Üye
qt bilen varsa yapabilir gibi

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yokmu el atcak......

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bunda hangi kanallar var ?

anlamamki

Üye
su konuya cozum bulamadık ya yazık bızlere ya :ağlarım:

BOZ_1903

Üye
walla ben yabancı sitelerde de bakınıorum da pek de bi ipucu yok üretici firmaya danışmak lazım bide önemli bişey daha herhangi bi dreambox live kullanıcısının IP adresi ile bağlanabiliorus sadece....

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
araştırdım ama bulamadım özel bi program olabilir yani deneme amaçlı yapılmış olabilir ama qt sayesinde çalışıyodur büyük ihtimal

throner

throner

Üye
yok yok youtube nasıl koymuşlar bu videoyu böyle bi program yoksa...paralı mıdır nedir?

_ardaa

_ardaa

Üye
visual studio kullanıyorum verilen linkte qt tabanı kullanılarak kodlanmış bir proje vardı visual studio ile hazırlanmış ama bendeki açmadı tanımlanamayan versiyon dedi belki 2010 ile hazırlanmıştır bende 2008 var, ama tabi 2010 olsa ve kodu compile etsem bile sertifika sorunu olacaktır o nasıl çözülür bilmiyorum.

anlamamki

Üye
youtube kadar konulmus ıse demekkı bırılerının elınde var bu

Üst Alt