Dreambox N8de izlemek.Yardım !!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
Dreambox N8de izlemek.Yardım !!!!!!!!

Burdaki programı bulabilirmisiniz.yardım ederseniz sevinirim.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
vay be gercekten guzel eger akici goruntu verirse cok guzel olur bende dreambox umu acarim cepten serverle

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
evt bide programı bulan olsada kullansak.aradım bulamadım bi türlü :S

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
HD desteğide var galiba araştırmak lazım sitesini buldum ama indirme linkini bulamadım

BL@DE02

BL@DE02

Üye
HD desteğide var galiba araştırmak lazım sitesini buldum ama indirme linkini bulamadım
bende baktım orjinal sitesini felan bulupda baktım ama download bölümüne eklememişler daha ya muhteşem hiç donmadan hd yayın izletiyor dehşet izletiyor :aha::aha: adminler lütfen bulun şunu ya çok süper olur yabancı forumlarda istek bölümüne de yazalım yakında çıkar

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
iphone ve ipadde var izleme kontrol etme gibi özellikler neden n8 de olmasın :))

serhat_002

serhat_002

Üye
güzel bi şeye benziyo bulsalarda hemen indirip kullansak bari.... BEKLİYORUZZZ

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Adı ne uygulamanın videoyu izleyemedim?

najanaja

najanaja

Üye
gerçekten güzelmiş fakat ben inanmıyorum telin neti ile hiç kasmadan izlemek imkansız bence tabi onların neti hızlıysa bilemem ama vodafone belli 100 mb geçince 3g iptal spb tv bile kaldırmıyo hızı ancak bol bol radyo dinleyebiliyoz neden hızı düşürürler bilmem hiç bi anlamı olmuyo o zaman aslında gerçekten 3g çok hızlı herşeyi kaldırıyo yap bi babalık hızı hiç düşürme dimi yani.:ehe

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
programın adı Dreambox web tv yazıyor.

mraz

mraz

Üye
adresinde nokia için Pate version 2 diye bişey var.Pate ye tıklandığında liste halinde zip dosyaları çıkıyor.Bunlardan Dreambox-WebTV: 60621, customize widget olanı var ki muhtemelen budur.İnen zip dosyasında klasörler mevcut fakat şu an telefonum bende değil en kısa zamanda deneyeceğim.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
kardeş siteyi pm atarmısin bekliyorum

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
indirdim ama bu dosyaları telefonun neresine atcaz açıklarsan.

anlamamki

Üye
dbwebtv-60621\DBWebTV<<EVET bende ındırdım ama bunların kuurlumu nasıl olcak bu konu gercekten onemlı ve guzel konu saygılar

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
qt lemi açıp sise mi dönüstürcez acaba ?

anlamamki

Üye
bu konuda bı gelişme varmı acaba saygılar

serhat_002

serhat_002

Üye
adresinde nokia için Pate version 2 diye bişey var.Pate ye tıklandığında liste halinde zip dosyaları çıkıyor.Bunlardan Dreambox-WebTV: 60621, customize widget olanı var ki muhtemelen budur.İnen zip dosyasında klasörler mevcut fakat şu an telefonum bende değil en kısa zamanda deneyeceğim.
bende onu indirdim ama bişi yapamdım yapabilen varsa bize de anlatsın bizde yapaşım...

anlamamki

Üye
bu konuda kısır kaldık ustune gıden yok sanırım saglam kaynaklar bulup yapmam lazım aksama saygılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
gerçekten güzelmiş fakat ben inanmıyorum telin neti ile hiç kasmadan izlemek imkansız bence tabi onların neti hızlıysa bilemem ama vodafone belli 100 mb geçince 3g iptal spb tv bile kaldırmıyo hızı ancak bol bol radyo dinleyebiliyoz neden hızı düşürürler bilmem hiç bi anlamı olmuyo o zaman aslında gerçekten 3g çok hızlı herşeyi kaldırıyo yap bi babalık hızı hiç düşürme dimi yani.:ehe
dostum cep interneti ile olmazki ben evdeki 8mbit wireless ile giriyorum telden nete kurtlar vadisini izledim geçenlerde 10 dk öncednden doluyo zerre takılma yok adı üstü akıllı telefon :oke:

Üst Alt