DreaMagiC- Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DreaMagiC' Alıntı:
Dediğim gibi abi ben yönetimi suçlu gördüğüm nokta da var kendimi suçlu gördüğüm nokta da var. Ben senden yönetim olarak değil kişisel olarak özür diledim yanlış anlaşılması ve senden rica ediyorum bana yapıldı ama bi başkasına bunu yapmayın neyi kastediyorsun dersen emektar bir üyenin yetkilerini elinden almadan önce niyetini çok daha iyi anlayın. Çünkü benim art niyetim olsa idi bu siteyi bu denli benimseyip htc bölümünde açtığım konularda sitemize hoşgeldiniz demezdim. Karşılıklı yanlış anlaşılma oldu evet. Ama abi benim nasıl biri olduğumu konuşmalarımdan anlayabilirdin. Ve forumda adım Modluk istedi vermediler ondan böyle yaptı deniyo buna da yorum yapmıyorum. Son olarakta beni dinledin ama yarım dinledin abi htc bölümüne atadığınız iki mod. un htc bölümünde bi mesajı yoktur. Böyle mod ataması beklemiyordum sizden yorumsuz.

MarjinaL -TR' Alıntı:
okumadım ki :D çok uzundu bakıp geçtim. En fazla 3 başlığa baktım...
Ozan' ın modlara verdiği dersler... Üye banlama vs.
MaxiCep sanal adminin şu raporları... Örn: metalci melek, aynı ıp üzerinden farklı bir nick ile giriş yaptı...
Çöp kutusu ... Bakıp geçtim

hiç bir resim belge vs kopyalamadım. Sadece [.yönetim] in fotosunu çekip gereksizlerdeki konuya koydum koyar koymaz zaten bakamadım bile EroL konuyu sildi.
Fotoyu nereye upload ettin dersen... Blogcuya attım konu vs açmadım panelden atıp linki aldım sonra kapattım pc dende konuya koyacağım için sildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt