CeRRaNo JoZAeF
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar, yeni çıkan Drakula başlangıç filmi içerisinde gerçekte yaşanan tarihle hiç ilgisi olmayıp Dedemiz , ceddimiz, atamız Fatih Sultan Mehmedi ve Osmanlı imparatorluğunu sanki çocuk taciri ve insafsız ,Türkleride terörist milletmiş gibi gösteren filmi twetter da @UniversalPics #draculaboykot kanalıyla lütfen boykot edelim. Burdan vatanını ve milletini seven tüm arkaşlarıma sesleniyorum lütfen boykot edelim.
Gerçekten Türkleri aşağılıyorlar mı? Saçmalık derken film için mi dedin?saçmalığın daniskası, 2 hafta önce izlemiştim, sadece efektler güzeldi
Gerçekten Türkleri aşağılıyorlar mı? Saçmalık derken film için mi dedin?
film hakkında olur mu hiç, bu konu meyve salatası hakkında..Gerçekten Türkleri aşağılıyorlar mı? Saçmalık derken film için mi dedin?
Abi aramızda kalsın filmi indirdim izlicemAnca mizah konusu olur hele ki özellikle yapılıyor Çanakkale yıldönümü yaklaştıkça artacaktır bu tür haberler
İzle kardeşim sorun değil ki sonuçta senaryoAbi aramızda kalsın filmi indirdim izlicem
Abi aramızda kalsın filmi indirdim izlicem
O efektler olmasa kotama acırdımBen de indirdim.
Zaten korsan dede.
Gavur iyi film çeviriyor mubarekler.
Aynen he. Sırf merakBen sırf şerefsizler ne yapmış diye izleyeceğim valla.
Film direk "Türkler herkesi öttürüyordu" diye başladıBen sırf şerefsizler ne yapmış diye izleyeceğim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?