Dr.Web Anti-virus v8.00.0

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Dr.Web Anti-virus v8.00.0
Ekran görüntüleri:

Google Play Store Linki:

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: a2if ve technoshark

doganoglu66

doganoglu66

Üye
teşekkürler ...deneyeceğim

emocan53

Üye
Teşekkür ederim aradiğim bir yazilimdi emeğine sağlik

- - - Eklendi - - -

dosyayı yüklemeye çalıştım fakat dosya açılamıyor diye hata verdi....telefonum HTC ONE S

• Beğen
Tepkiler: Dede

Ahmet___58

Üye
herhangi bir problem yok yükledim açıldı ayrıca türkçe olarak açıldı. teşekkürler ama ben yinede avast kullanacağım.

• Beğen
Tepkiler: Dede

anık

Üye
:tşk: Tam sürümmü hocam

qarzulocne

qarzulocne

Üye
V7 sini kullaniyodum apk olunca guncellemiyordu eyvallah hocam saolasin indiriyorum

Edit

Paket rar da sikinti olabilir cikartamiyorum.

Note2

Tekrar indirdim ama ayni hata

Bi edit daha

Teldeki winrar bozukmus tekrar yukledim sikinti yok

xmustx

xmustx

Üye
teşekkürler telefonda virüs yokmuş :)

mhmzergn

mhmzergn

Üye
spider guard acılmıyor bende ??????????? sorun ne anlamadım onceki surumde acılıodu yada ben birseyimi yanlıs yaptım

- - - Eklendi - - -

spider guard acılmıyor bende ??????????? sorun ne anlamadım onceki surumde acılıodu yada ben birseyimi yanlıs yaptım

avast

avast

Üye
bu tam surum mu artilari ne bide en iyisi bumu

qarzulocne

qarzulocne

Üye
bu tam surum mu artilari ne bide en iyisi bumu

Tam surum. Kullandiklarim arasinda en iyisi.
Teli tariyor, nette gezdigin siteleri tariyor, uygulamalari tariyor, tel kaybolursa yerini e posta atip teli kitliyor vs vs sistemi kasmiyor, sarj yemiyor en azindan bende oyle
Note2

hurol1

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

:tşk:

Sarangni

Sarangni

Üye

- - - Eklendi - - -

O herkeste aynı 8 sürümünde bu sorun aşılamadı diye biliyorum. Bu apk denemedim ama denediğim bütün 8 surumlerinde aynı sorun var. 7.00.3 sürümu var onda herşey çalışıyor.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Kapali desede bende tam gaz calisiyor.

mhmzergn

mhmzergn

Üye
hocam haklı kapalı gorunmesi calısmaya engel degil. 7.00.3 surumu daha sıkıntılıydı onda da kara liste calısmıyordu acmaya calısınca durdurulma hatası veriyordu.. su an en iisi bu :)

alfasenturi

alfasenturi

Üye
teşekkürler

ravenas

ravenas

Üye
İndirdim güzel teşekkür ederim :)

NIGRA

Üye
Valla önce güncellemesini yaptım arkasından hxxps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ANTIVIRUS.TESTFILE bunu denedim . hic bir tepki vermedi :S çok saçma

Takipçi Satın Al

Üst Alt