lisans istiyor.
Hayır lisans istememesi lazım en başta girerken kabul et dedikten sonra altta lisans onaylandı yazar.
arkadaslaruygulamadan atmayla alakalı bir cozum yok galiba
uygulamadan atmayla alakalı bir cozum yok galiba
- - - Eklendi - - -
arkadaslarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten indirin rar icinde lisans dosyası ve apk var once apk yi kuruyoruz sonra da icindeki key dosyasını sdcard-android-data-com.drweb-files icine atıyoruz sonra uygulamayı acıyoruz lisanslarken dosyadan goster diyoruz islem tmm 2016 ya kadar lisanslı
lısans ıstıyor
- - - Eklendi - - -
arkadslar yardımcı olurmusunuz
bu uygulama aylıkmı yoksa yıllıkmı sonra bizden para almasın?
- - - Eklendi - - -
yapamadım ben bunu ilk apk sonra key olanı kurdum yine olmadı
uygulamadan atmayla alakalı bir cozum yok galiba
- - - Eklendi - - -
arkadaslarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten indirin rar icinde lisans dosyası ve apk var once apk yi kuruyoruz sonra da icindeki key dosyasını sdcard-android-data-com.drweb-files icine atıyoruz sonra uygulamayı acıyoruz lisanslarken dosyadan goster diyoruz islem tmm 2016 ya kadar lisanslı

Saolasın kardeşimSaolasın kardeşimuygulamadan atmayla alakalı bir cozum yok galiba
- - - Eklendi - - -