Dr.Web anti-virüs 8.00.4

Sponsorlu Bağlantılar

123emin987

Üye
    Konu Sahibi
Dr.Web anti-virüs 8.00.4

İndir:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

avantis

avantis

Üye
lisans istiyor.

agoin

agoin

Üye
Hata aliyorum aciliyor ama sonra atiyor tlfnum s3 rotlu tesrkkurler

AHKE

AHKE

Üye
aynen uygulama sorunlu atıyor uygulamaya girerken.

avantis

avantis

Üye
Hayır lisans istememesi lazım en başta girerken kabul et dedikten sonra altta lisans onaylandı yazar.

kabul ediyorum dedikten sonra lisans istiyor. Bende yüklü eski sürümü kaldırıp bunu kuruyorum ama lisans süresi bitti diyor

mhmzergn

mhmzergn

Üye
uygulamadan atmayla alakalı bir cozum yok galiba

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bu linkten indirin rar icinde lisans dosyası ve apk var once apk yi kuruyoruz sonra da icindeki key dosyasını sdcard-android-data-com.drweb-files icine atıyoruz sonra uygulamayı acıyoruz lisanslarken dosyadan goster diyoruz islem tmm 2016 ya kadar lisanslı

avantis

avantis

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bu linkten indirin rar icinde lisans dosyası ve apk var once apk yi kuruyoruz sonra da icindeki key dosyasını sdcard-android-data-com.drweb-files icine atıyoruz sonra uygulamayı acıyoruz lisanslarken dosyadan goster diyoruz islem tmm 2016 ya kadar lisanslı

Teşekkürler şimdi oldu.

212celal

212celal

Üye
teşekkürler oldu

carpediem2010

Üye
tesekkurler

zupa

Üye
lısans ıstıyor

- - - Eklendi - - -

arkadslar yardımcı olurmusunuz

punkumit

Üye
bu uygulama aylıkmı yoksa yıllıkmı sonra bizden para almasın?

- - - Eklendi - - -

yapamadım ben bunu ilk apk sonra key olanı kurdum yine olmadı

avantis

avantis

Üye
bu uygulama aylıkmı yoksa yıllıkmı sonra bizden para almasın?

- - - Eklendi - - -

yapamadım ben bunu ilk apk sonra key olanı kurdum yine olmadı

Yukarıda arkadaş linki vermiş ve açıklamış

bu linkten indirin rar icinde lisans dosyası ve apk var once apk yi kuruyoruz sonra da icindeki key dosyasını sdcard-android-data-com.drweb-files icine atıyoruz sonra uygulamayı acıyoruz lisanslarken dosyadan goster diyoruz islem tmm 2016 ya kadar lisanslı

yaren_dede

yaren_dede

Üye

- - - Eklendi - - -

dogukan-

dogukan-

Üye

epts

epts

Üye
çok tesekkur ederim.

akbarış

Üye

- - - Eklendi - - -

Saolasın kardeşimSaolasın kardeşim

Takipçi Satın Al

Üst Alt