hmmm çözdüğüm kadarı ile sen yeni tel aldırtmak için yol arıyorsun
ben söylediğimi kimseye söyleme ama odinden rom yüklerken birisi kabloyu yanlışlıkla çıkarırsa hard brick olabilir
artık arkadaş karar aşamasında önce bunu denerim tamam derse olmazsa sonrada odin modu silmeye çalışırızfarklı bir cihazın romunu 2-3 kere üst üste yüklemeyi dene olmazsa birdaha dene bu sefer yaparken ya pcnin fişi çek ya da telin kabloyu çek hard brick olur boardı değiştirirsin düzelir
hem de ne güzel bi bilsenKafalar güzelmiş
H0lligan*alakasız olacak ama imzanızda neden holligan yazıyor acaba?
telefonun açılır durumda bozulmasını istiyoruzSilmenin değilde bozmanın yolunu biliyorum
Yeni çıkan bi bootloader i flashlerken yarıda kes
Telefon kurtulursa
Kullanmaya devam
Eğer sadcee silmek istiyorsan
Limonlu suyun içinde ışık almayan bi ortamda 1 hafta beklet silinir
hipotezleri çürütmeyemi geldin ne dir yayemez. yemiyor. tecrübe ile sabittiraçarken PC ye bağla diyor
hipotezleri çürütmeyemi geldin ne dir ya
arrkadaşım donanımı bozmicazTelefonu soft brick et
Daha sonra usb girişini boz
arrkadaşım donanımı bozmicaz
tamamda usb girişini arkadaşın babası ucuza değiştiremezmi sonuçdaolm o dediğin yeri bozunca mecburen donanım da bozulacak (anakart değiştirecen)
tamamda usb girişini arkadaşın babası ucuza değiştiremezmi sonuçdabizim amacımız ya anakart ya yeni telefon diye bir sonuç ile karşılaşması
tamamda usb girişini arkadaşın babası ucuza değiştiremezmi sonuçdabizim amacımız ya anakart ya yeni telefon diye bir sonuç ile karşılaşması
şu bootloader lı yöntemi tam anlatırmısınız
yine bozarız sonra görür anakartıiyi de aga nihai amaç yeni telefon aldırmak değil mi anakart değişince yine istediğini elde edemiceniz ?
eyvallahdediğimi dene sen yinede farklı bir cihazın romunu kur 2-3 kere sonra cihaz hata verir ve rom yükleyemez hale gelir
yine bozarız sonra görür anakartı
eyvallah
la biz niye donanımı bozmıyoz sencevalla aga bana kalırsa 2 kez bozunca ... çeker ne halin varsa gör der çocuğa
la biz niye donanımı bozmıyoz sence"kendi bozuldu"
ne kadar da zekisinHmm şimdi 2 kere "KENDİ KENDİNE" bozulunca elemanın babası dicek ki bu "KENDİ KENDİNE" bozulup duruyorsa adam olmaz dicek en iyisi yeni telefon alalım dicek dimiii ?!?
telefonun ekranıda kırıkBu nasıl bir vicdansızlıktır. Telefon bozacak babasına yeni telefon aldıracak. Millet neler ile uğraşıyor arkadaş. Babasına-annesine acısın....
Orası ayrı mesele... Yaptığı doğru bir şey değil. O şekilde bir cihaz alsa dahi inanmıyorum ki hayrını göreceğini. Eskidir, bıkmıştır daha iyisini istiyordur anlarım ama bu yapılanan tamamıyla yanlış bir şey...telefonun ekranıda kırıkdirek çöp zaten o telefon ayrıca
ama bi yandan da haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?