Silinen Üye 2574464
Kapalı Hesap
Çipe mi yazılıyor? BIOS gibi bir şey mi?Arkadaşım anlamadin herhalde arkadaş indirme olayını devre dışı bırak istemiyor Samsung cihazlarda Stock ROM flashlamak için kullanılan DOWNLOAD MODE denen RECOVERY ve BOOT tan önce BOOT olan bir MOD vardır işte biz bu MOD u devre dışı bırakmak istiyoruz bu bir uygulama olmadığı için herhangi bir şekilde devre dışı bırakamazsın
Neden bırakamazsın diyorum...
Biraz düşündüm de bu MOD telefon için hayatı bir önem taşıyor o yüzden ne FASTBOOT ne de farklı bisey ile, müdahale edilebileceğini düşünmüyorum.
Çünkü DOWNLOAD MODE u PC lerdeki BIOS gibi ayrı bir çip te tutulur hard diskte değil bu çipe de ancak fabrikasyon işlemler uygulanarak mudahale edilebilir
zaten daha önce de yazmıştım fastboot htc nin eski tellerinde var ve nerdeyse hiçbir işe yaramıyor en fazla recovery açma vb ama bu fastboot menu kullanılan cihazlara htc nin verdiği kod olmadan müdahale edemiyorsun o yüzden samsung senin telefonuna özel o kodu vermeden müdahale edemezsin fastboot menüye ve arkadaşın dediği gibi çipe yazılı oluyor download modÇipe mi yazılıyor? BIOS gibi bir şey mi?
Ben H0lligan arkadaşımızı tanıyorum, onunla o modu sileceğiz
Size de Bootloader nedir, ne anlama gelir öğrenmenizi tavsiye ediyorum
Not: O mod olmayacak, ama telefon çalışacak, ROM bile atıla bilecek
Not: O mod olmayacak, ama telefon çalışacak, ROM bile atıla bilecek
zaten daha önce de yazmıştım fastboot htc nin eski tellerinde var ve nerdeyse hiçbir işe yaramıyor en fazla recovery açma vb ama bu fastboot menu kullanılan cihazlara htc nin verdiği kod olmadan müdahale edemiyorsun o yüzden samsung senin telefonuna özel o kodu vermeden müdahale edemezsin fastboot menüye ve arkadaşın dediği gibi çipe yazılı oluyor download mod
ayrıca elimde fastboot menü olan bir cihaz var boşta duran hadi anlat da ona download mod yükleyeyim şimdi yüklenmez dersen o zaman silinmez de
partition silme yollarını da çok denedim kendim sonradan eklediğim cwm recoveryi bile kaldırmıyor her türlü partitionu sıfırladığım halde sadece rom dosyalarını siliyor
vay be zamanında cmd ile ne uğraşmıştım bu fastboot olayları ile
o da birşey mi arkadaş şimdi uçak moduna alıp telefonu nasıl uçurduğumuzu anlatacakArkadas yaparım diyor yapsın bakalım ondan sonrada PC de BIOS u silereğer yetmezse MacBook a da Windows yükler WP telefona iOS yükler böyle böyle gider
MacBook lara win yüklemek zaten mümkün bişeArkadas yaparım diyor yapsın bakalım ondan sonrada PC de BIOS u silereğer yetmezse MacBook a da Windows yükler WP telefona iOS yükler böyle böyle gider
Edit :fastboot aslında Android in temel DOWNLOAD MODE u zaten Nexus vb Saf Android cihazlara fastboot üzerinden Stock ROM yükleniyor ancak üreticiler fastboot yerine kendi geliştirdikleri sistemleri kullanıyorlar nedenini de hiç bilmiyorum
bulup o çipi sökeriz son çare daha naapalımzaten daha önce de yazmıştım fastboot htc nin eski tellerinde var ve nerdeyse hiçbir işe yaramıyor en fazla recovery açma vb ama bu fastboot menu kullanılan cihazlara htc nin verdiği kod olmadan müdahale edemiyorsun o yüzden samsung senin telefonuna özel o kodu vermeden müdahale edemezsin fastboot menüye ve arkadaşın dediği gibi çipe yazılı oluyor download mod
ayrıca elimde fastboot menü olan bir cihaz var boşta duran hadi anlat da ona download mod yükleyeyim şimdi yüklenmez dersen o zaman silinmez de
partition silme yollarını da çok denedim kendim sonradan eklediğim cwm recoveryi bile kaldırmıyor her türlü partitionu sıfırladığım halde sadece rom dosyalarını siliyor
vay be zamanında cmd ile ne uğraşmıştım bu fastboot olayları ile
o çip anakarta lehimli olur büyük ihtimalle sökersen telin bidaha açılacağını pek sanmıyorumMacBook lara win yüklemek zaten mümkün bişe
bulup o çipi sökeriz son çare daha naapalım
tam olarak neredeo çip anakarta lehimli olur büyük ihtimalle sökersen telin bidaha açılacağını pek sanmıyorum
bilmiyorum telin o kısmını parçalamayı mı düşünüyorsuntam olarak nerede
teli komple hard brick yap bidaha açılmazsiz odin modunu sildikden sonra telefonu normal olarak kullanmak istediğimizi mi sanıyorsunuz
yolu varmı ki odin modla bile açılmaması lazım yada flash atsakda sorun devam etmeliteli komple hard brick yap bidaha açılmaz
yolu varmı ki odin modla bile açılmaması lazım yada flash atsakda sorun devam etmeli
edit: cihaz wonder - 2.3.6
hmmm çözdüğüm kadarı ile sen yeni tel aldırtmak için yol arıyorsunyolu varmı ki odin modla bile açılmaması lazım yada flash atsakda sorun devam etmeli
Wonder+Taçwiz uyumu nasıl ?yolu varmı ki odin modla bile açılmaması lazım yada flash atsakda sorun devam etmeli
Ya sizin derdiniz ne kardeş.
zeki adamın hali başka ya helal olsun beni bi sen anladın lakin sende tam anlamadın ben ayfhon 4 kullanıyorum tel arkadaşımınhmmm çözdüğüm kadarı ile sen yeni tel aldırtmak için yol arıyorsun
ben söylediğimi kimseye söyleme ama odinden rom yüklerken birisi kabloyu yanlışlıkla çıkarırsa hard brick olabilir
farklı bir cihazın romunu 2-3 kere üst üste yüklemeyi dene olmazsa birdaha dene bu sefer yaparken ya pcnin fişi çek ya da telin kabloyu çek hard brick olur boardı değiştirirsin düzelirzeki adamın hali başka ya helal olsun beni bi sen anladın lakin sende tam anlamadın ben ayfhon 4 kullanıyorum tel arkadaşımın
şimdi ben bunu bozucam babasıda telefoncuya götürecek oda yapamıyacak ve sonuç olarak yeni telefon alacaklar yeni telefonuda 3310 olursa makul bir ücrete wonder ın boardı değiştiricem herkes kazanacak
alakasız olacak ama imzanızda neden holligan yazıyor acaba?farklı bir cihazın romunu 2-3 kere üst üste yüklemeyi dene olmazsa birdaha dene bu sefer yaparken ya pcnin fişi çek ya da telin kabloyu çek hard brick olur boardı değiştirirsin düzelir
alakasız olacak ama imzanızda neden holligan yazıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?