Euphoria-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Galaxy Ace İ modeli telefona yeni çıkan romunu yükledimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbeğenmedim orjinal roma geri dönmek için odini açtım herşeyi ayarladım bastım ama hata verdi çünkü download moda almayı unuttum tamam alırım dedim ve bir baktım alınmıyor recovery mod çalışıyor telefon çalışıyor açılıyor herşey ama tek download mod açılmıyor half brick olmuş olabilirmi ? nasıl düzeltebilirim ? birde recovery den yüklenebLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızn orjinal 2.3.6 romu varmı ? çok acil yardım lazım !..
Recovery'den rom yükleyebilmen için öncelikle o rom'un telefon veya sd kart hafızanda bulunması gerekir. Eğer yoksa geçmiş olsun ya jtag alıp yine rom atacaksın ya da servise vereceksin cihaz 1 hafta sonra geri gelecek.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede orjinal romlar var ama odin ile yükleniyor recovery ile yüklenen orjinal rom bulamadım yada sadece download mod açan romda olur. Ayrıca hafıza kartında olması gerektiğini tabiki biliyorum bilmesem custom romu nasıl yüklerdim ?
Hafıza kartın varsa şanslısın çünkü bulduğun .zip şeklindeki romu hafıza kartına atıp flaş yapabilirsin.
Bunları zaten biliyorum benim sorum şu internetteki orjinal romlar odin ile kuruluyor cwm ile kurarken hata veriyor. Orjinal olmayan romlar zaten henüz 3 tane ve 3ünüde denedim ama download mode açılmıyor neden ?
Bilmiyorum. Ama sağlam bir c.r yükle ve download mode açıldığı an orj. romu yükle. Benim düşüncem bu
Garantiye yollarsam bir şey yaparlarmı peki ?
ozel romsa belki kapatma menusinde download menusu icin kisayol vardir. yani guc tusuna basili tutunca acilan kapa ucus modu felan.. yada kodla da giriliyo cep telefonu genel bolumde samsung gizli kodlari icin konu acildi gecen bi arastir
recoveryden wipe data da yapmisindir herldeneyse telas yapma biraz sakinles gece stresten daja da zor oluyo. ben de bi arastirayim
pili cikar on saniye bekle tak biraz daha bekle sonra yavas adimlarla dene. tuslara birden basma. once ses tusuna farmagini koy iki sn sonra home tusunu ekle iki sn sonra da guc tusu.. yine olmazsa servise degilde bi teledoncuya gotur servisle cok.zaman alir
- - - Eklendi - - -
ayrica romdan kaynakli bazi tuslar calismiyo bende ev tusu calismamisti bi romda tuslari test et ses kisma calisiyomu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?