Download Adobe Audition 3 - Video dan Sesi Ayırın

Sponsorlu Bağlantılar

turgaysamet

Üye
yaaaaaaa paralı buuuuuuuuuuuuuuuuuu sakın indirmeyin paralıııııı

savas61111

Üye
abi senden allah 1 değil 1000 kere razı olsun o bakıpta emek nuru akan gözlerine kurban olayım çok sağol bu aradağım program bu bana çok lazımdı senden allah razı olsun allaha emanet ol

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Resmi Download Linki Bu ..

romeo87

Üye
burada sesi ayırma anlatılmıyorki mp3 ü yine mp3 olarak kaydediyorsun burda bi ayırma işlemi yok

kral sagocu

kral sagocu

Üye
süper paylaşım...

webcreator-m

Üye
bu program sadece müziği sesten ayırmaya yaramaz . amatör şarkı yapan kişiler kullanırlar ve mix işlemlerini yaparlar. ve orataya çok iyi sonuçlar çıkarabilirler. Programın kullanımını iyi bilen bir kişi çok professional şarkılar bile yapabilir.

izlam

Üye
:ehegüzel yaa

dj j

Üye
arkadaşlar nereden ındıryoruz?
adobe audition 3 yardımcı olursanız sevınırım

trchacos

Üye
yaptım ayırmıyo :S

kleptoo

Üye
resimde anlatılan sesi müzikten ayırmada hiç bir işe yaramıyor o sadece videodan müziği ayırıyor resimdeki anlatımı adam gibi okusanız anlarsınız zaten

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
müzikten sesi ayıracak karaoke dışında bir sistem yok varsa paylasalım arıyorum sürekli adobe audition profesyonel bir yazılım milyonlarca kanaldan kayıt imkanı veriyor evinizi üst düzey bir stüdyo yapabilirsiniz güzel paylasım teşekkürler..

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

egemüzik

Üye
teşekkürler arkadaşlar

seco4435

Üye
[ı]mıllet bu sadece vıdıoyu mp3 e cevırıyo bnm ıstedıgım mp3 de sesı muzıkden ayıracak bu adobe sadece format gorevı goruyo bunun yerıne hamsterconvert var sanıyede cevırıo [/ı]

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Vocalleri Kolay kolay silemezsiniz..adamlar tek kayıt yapmıyorlar üzerine kaçtane kayıt atıyorlar.. ki bu sayede birinci katmanı geçsede ikinci üçüncü katman duruyor.. sen ne kadar vocal silersen sil hep ses çıkacaktır.. müzik boğuk gelecektir..

pamuk_61

Üye
bu program windows 7 uyumlu mu?

scrafter

scrafter

Üye
knk mu
:hmmm

wooer

Üye
Vocalleri Kolay kolay silemezsiniz..adamlar tek kayıt yapmıyorlar üzerine kaçtane kayıt atıyorlar.. ki bu sayede birinci katmanı geçsede ikinci üçüncü katman duruyor.. sen ne kadar vocal silersen sil hep ses çıkacaktır.. müzik boğuk gelecektir..

ahmetyavuz haklı, bu programın ses çıkarmak için bir özelliği var ( Vocal Remove ) ancak bahsettiği gibi parçanın üzerinden bir kaç kez bile geçseniz ses derinlerden bir yerlerden geliyormuş gibi çıkıyor. Adobe Audition'dan sonra çıkan soundbooth'tada bu özellik çok daha kısıtlı.

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
konu başlığında adobe audition 3 yazıyor resimli anlatım 3e ait değil 1.5 olabilir, ayrıca herşeyi sırayla yaptım sesi müzikten ayırmadı :angry:

Üst Alt