Dosyaları Bulup Oyun Çalıştırma(Lütfen Yardım Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları Bulup Oyun Çalıştırma(Lütfen Yardım Edin)
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Benim tel hackli.Assasins Creed oyunu hafıza kartında kuruluydu.Ancak ben soft format atınca oyun gitti.(Soft format atarken hafıza kartı takılı değildi).Normalde yüklemek için ayarlardan uyg. yöneticisine oradan da yüklemeler kısmına giderdim.Ama orada yok.Bilgisayardan hafıza kartının private kısmından oyunun dosyalarını buldum.Başlangıç videosu logo level1 level2 filan bir sürü dosya var onların içinde sisx uzantılı dosya yok.Bu dosyalar ile oyunu tekrar kurmadan açamaz mıyım.(Çünkü Belle güncellemesi için 1GB Vodafone vodemnet interneti almıştım internet 1GB doldu ve hızı azaldı 4 mb lık dosyayı indirmek için bile baya beklemek gerekiyor.)Yardım ederseniz sevinirim.

adanalı1

adanalı1

Üye
Pc den hafıza karıtını ac. gizli dosyaları gorunur yap ve system klasorune gır Apps icinde oyunun klasoru olacaktır .. gır ıcerısıne tum sısx lerı tekrar kur ..

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
denicem

----------Eklendi @ 16:24:55 ---------- Yazıldı @ 16:22:22 ----------

Bigisayarım F:\Private\20035E06 konumuna girdim.Orada Assasins Crre d dosyalar var ama .bar filan diye uzantılar var hiç sisx yok sonra logosu var başlangıçtaki videosu var ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt