Dosyalara ulaşamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalara ulaşamıyorum
dün gece hafıza kartındaki müzikleri pcye atmak için kart okuyucu ile pcye bağladım sanırm virüs bulasmıs tel taktıktan sonra bütün klasörler exe olarak görünüyor. İsim değiştirerek uzantıları silmeye calıstm olmuyr oviden kayspersky indirdim oda işe yaramadı acaba sizin bu konuda bi öneriniz olabilir mi? Kartı yeniden pcye bağlayıp tarama yapamıyorm kışlada hiç bi makinada vrs programı yok

juristokrat

juristokrat

Üye
telefonuna xplore yada nokia file manager yükle daha sonra bu programlardan müziklerin falan olduğu hafızaya gir.orada hem exe olmuş dosyaları hem de normal klasörleri göreceksin.misal mp3 adlı klasör de olacak mp3.exe de.virüs dosyalarıni silmedi sadece gizledi.sen exe olmamış klasörlerdeki dosyalarıni işaretle ve virüs bulaşmamis bir klasöre tası.tüm dosyalarini taşıdıktan sonra exeleri silebilirsin.xplore kurarsan gizli dosyaları göster özelliğini aktif etmeyi unutma.

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
tskler denedim ama gizli değiller klasör

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
yardmcı olabilecek bi arkds yok mu

ecel54

ecel54

Üye
bilgisayara space monger programını yükle ve oradan hafıza katına gir görmen lazım.görürsen normal klasörleri bir yere kopyala ve hafıza kartına format at sonrada normal klasörleri geri at

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
telfna kurdgm virüs programlarnda dosyalar normal görünüyor anlasılan teldn cözülck bi sorun dğl carsıya cıknca cafede halletcem

ecel54

ecel54

Üye
büyük olasılıkla windows gezgini/explorer da görmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt