Dosyalar Bölümünde Neden Wm Için Içerik Yok ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar Bölümünde Neden Wm Için Içerik Yok ?
evet soru gayet açık

yitik savaşçı

Üye
Açıkçası ben anlamadım...

CooL'n'Quiet

Üye
kullanan azdır belki.. yada içerik pek yoktur. :S bilmiom atıyom :P

Zero

Zero

Üye
<div class='quotetop'>(face1tr &#064; Jan 24 2006, 09&#58;16 AM) [post=261554]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
evet soru gayet açık
[/b][/quote]

Kısmende olsa bahsettiğiniz içerik vardı, ancak güncel olmaması, ilgi görmemesi ve konuyla aktif olarak ilgilenecek bir gönüllü olmaması nedeniyle kaldırıldı..
Şartların değişmesi halinde yeniden gündeme alabiliriz.

amedian

amedian

Üye
walla wm neyse bende anlamadım anlamayan sayısı anlayan sayısına şu an için eşi olduguna gore soru o kadarda acık deil be kardeş

Gokhan43

Gokhan43

Üye
WM : Windows Mobile&#8482; İşletim Sistemi ( MPx220 vs. )

yitik savaşçı

Üye
Virtual Machine de olabilirdi...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
[/quote]

... konuyla aktif olarak ilgilenecek bir gönüllü olmaması nedeniyle kaldırıldı..
Şartların değişmesi halinde yeniden gündeme alabiliriz.
[/quote]

valla hocam ben ilgileneyim ordan burdan dosya, tema taşıyıp ekleyeyim diyecem ama benimde son senem öss derdi var. Wm konusundada yeteri bilgiye sahip değilim &#33;?&#33;? WM sistemli bir telefon kullanıyorum program,oyun, tema..vb bulabileceğim türkçe siteler var ama maxicep.com unda küçük bi arşivi olsa iyi olurdu

slayer

Üye
isterseniz çAlıntı yaparak bölüm oluşturabiliriz....

RockFord Fosgate

Üye
ama zaten wm ıcın cok guzel sıteler war ınsanlar sıf dosya ındırsın sıf wm soruları sorsunar dıye zaten meraklı olan oraylada ılgılenır mesela frontman &#33;&#33;&#33;

Ozan

Ozan

Admin
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 25 2006, 01&#58;29 PM) [post=262859]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Virtual Machine de olabilirdi...
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt