dosya yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisi
Nedir bu dosya yöneticisine karşı istek gelecekte nolcak iphone dada yok. Biz en azından Bluetooth u etkin kullanabiliyoruz dosya yöneticisinden beklentiniz bilgisayardan oyun atmaksa inşallah hiç gelmez. Gelirse kimse marketten uygulama satın almaz(bende) o zamanda app store da milyon satan oyunlar satın alınmıyo diye Windows phona gelmez (bence). Dosya yöneticisini istemeden önce bide bu açıdan bakın.

omerk88

omerk88

Üye
Bence çok haklısın kardeş

orian

orian

Üye
Valla haklısın. Ben o kadar iphone kullandım Bi müzik bile yükleyemedim. Androidde varda noluyo. Bi bildirim merkezi bide geri tuşuna basılı tutulduğunda çıkan görevlerin kenarına kapatma işareti gelsin daha ne isterim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdi klasörleri istediğimiz gibi açıp düzenleme ve dosyalarınızı özgürce taşıyabilme özelliği olsa kötü mü olur?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence Dosya yöneticisi lazım.İndirdiğin programlarda örnek vereyim müzik programında şarkı indiriyorsun onu kendi dosyasına kaydediyor müzik kitaplığına kaydetmiyor mesela en kolayından bu var bunları düzenleyebileceğimiz birşey yapmaları lazım bence

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bilgisayarım gibi kullanabilmek adına kişisel klasörlerimi kendim yaratmak kendim düzenlemek ve içlerine kişisel dosyalarımı atmak istiyorum. Bunu yaparken de bir dosya yöneticisi olsa fenamı olurdu.

orian

orian

Üye
Pekiiii adam gibi Bi bildirim merkezi mi ? Gorev yoneticimi ? yoksa dosya yoneticimi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hepsi olsa fena mı olur? :)

orian

orian

Üye
Blue olsun bizim olsun inş.

serinaga

serinaga

Üye
Kesinlikle hepsi de olmalı, özellikle de dosya yöneticisi olmalı, ki bu konuda Microsoft çok profesyonel, meraklanma öyle PC'ye bağlayıp oyun atabilmek kolay olmayacak, ama kişiselleştirme adına mutlaka dosya yöneticisi olmalı, eh Microsoft zaten gereğini düşünmüştür, muhtemelen gecikmesi de bundandır ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bu konuyu papakudioflu moderatörümüz ile de sık sık telefonda görüşüyoruz.
Windows Phone için dosya yöneticisi elbette gerekli.
Kim ne derse desin, kullanıcı kendi klasörlerini yönetebilmelidir.

Ancak bizler hep kendi açımızdan düşünüyoruz doğal olarak.
Oysa işin bir de sistem ve mağaza boyutu var.
Eğer dosya yöneticisi hemen en başta gelseydi, sistem hemen kırılacaktı.
Mevcut uygulamaların hemen hepsi dışarıdan ücretsiz olarak yüklenmeye başlayacaktı.
Hal böyle olunca hiçbir firma ya da geliştirici, para kazanamayacağı için sisteme uygulama geliştirmeyecekti.
Sistem ve mağaza da bu durumda daha doğmadan ölmüş olacaktı.
Ve biz hiç gelişmeyecek bir sisteme ve mağazaya ait telefon kullanıyor olacaktık.
Yani beleş uygulama, özgürce dosya yönetimi derken ucu yine bize dokunacaktı.

papakudioflu moderatörümüzün bir sözü var.
Hafıza kartına uygulama kurulmaya izin verilmesi, sistemin kırılmasına ortam hazırlar.
Zaten bu bir nevi dosya yönetimine/yöneticisine izin vermek demek.

Microsoft sistemin ve mağazanın belli güce ulaşması için bekliyor.
Çıktığı günden bugüne kadar geçen yaklaşık 7 aylık sürede de epeyce yol kat etti zaten.
Bence yıl sonuna doğru yani Microsoft "Blue" güncellemesi ile birlikte kullanıcıların eksik gördüğü pek çok şeyi sisteme getirecektir.
Bekleyip görelim.

Her şey bir yana, Blue'ya kadar olan süreçte gelecek diğer güncellemeler bakalım neler getirecek ;)

• Beğen
Tepkiler: a.emre ve Web Designer
serinaga

serinaga

Üye
Bak buda farklı bir bakış açısı, çok doğru söyledin Özgür ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel yorum Özgür:oke:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Gönül ister ki her iki taraf kazansın :oke:

Samet.25

Valla haklısın. Ben o kadar iphone kullandım Bi müzik bile yükleyemedim. Androidde varda noluyo. Bi bildirim merkezi bide geri tuşuna basılı tutulduğunda çıkan görevlerin kenarına kapatma işareti gelsin daha ne isterim

Androidde olunca sunlar oluyor pc ndeki muzikleri atabiliyosun marketteki parali uygulamalari intertten setubunu bulup deneyebiliyosun hosuna giderse destek oluyosun root atip rom yukleyebiliyosun cihazini daha stabil hizli hale getirebiliyosun dosyalarini daha kolay bi sekilde duzenliyebiliyosun gelismis dosya yoneticileri ile sistem dosylarina erisip istedigin ayarlari yapabiliyosun vs vs

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuyu papakudioflu moderatörümüz ile de sık sık telefonda görüşüyoruz.
Windows Phone için dosya yöneticisi elbette gerekli.
Kim ne derse desin, kullanıcı kendi klasörlerini yönetebilmelidir.

Ancak bizler hep kendi açımızdan düşünüyoruz doğal olarak.
Oysa işin bir de sistem ve mağaza boyutu var.
Eğer dosya yöneticisi hemen en başta gelseydi, sistem hemen kırılacaktı.
Mevcut uygulamaların hemen hepsi dışarıdan ücretsiz olarak yüklenmeye başlayacaktı.
Hal böyle olunca hiçbir firma ya da geliştirici, para kazanamayacağı için sisteme uygulama geliştirmeyecekti.
Sistem ve mağaza da bu durumda daha doğmadan ölmüş olacaktı.
Ve biz hiç gelişmeyecek bir sisteme ve mağazaya ait telefon kullanıyor olacaktık.
Yani beleş uygulama, özgürce dosya yönetimi derken ucu yine bize dokunacaktı.

papakudioflu moderatörümüzün bir sözü var.
Hafıza kartına uygulama kurulmaya izin verilmesi, sistemin kırılmasına ortam hazırlar.
Zaten bu bir nevi dosya yönetimine/yöneticisine izin vermek demek.

Microsoft sistemin ve mağazanın belli güce ulaşması için bekliyor.
Çıktığı günden bugüne kadar geçen yaklaşık 7 aylık sürede de epeyce yol kat etti zaten.
Bence yıl sonuna doğru yani Microsoft "Blue" güncellemesi ile birlikte kullanıcıların eksik gördüğü pek çok şeyi sisteme getirecektir.
Bekleyip görelim.

Her şey bir yana, Blue'ya kadar olan süreçte gelecek diğer güncellemeler bakalım neler getirecek ;)

demek istediğimde tam olarak bu anroidde tmam dosya yöneticisi var ama 1 milyondan fazla insan oyunları satın alıyor setupını bulmuyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt