dosya yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

bozokluht

bozokluht

Üye
demek istediğimde tam olarak bu anroidde tmam dosya yöneticisi var ama 1 milyondan fazla insan oyunları satın alıyor setupını bulmuyor

Zaten kullanıcı azken sisteme bedava oyun yukleyebilseydik mağaza yine gelişmeyecekti ve yine zararı bize olacaktı şimdi Bi başlangıç oldu gerisi gelir inşallah

Lumia820

Lumia820

Üye

Androidde olunca sunlar oluyor pc ndeki muzikleri atabiliyosun marketteki parali uygulamalari intertten setubunu bulup deneyebiliyosun hosuna giderse destek oluyosun root atip rom yukleyebiliyosun cihazini daha stabil hizli hale getirebiliyosun dosyalarini daha kolay bi sekilde duzenliyebiliyosun gelismis dosya yoneticileri ile sistem dosylarina erisip istedigin ayarlari yapabiliyosun vs vs

symbianda da var ama gidip symbian almıyoruz :hmmm yani android zaten açık android cihazım olsaydı direk ubuntu yüklerdim. Gene android kullanmazdım arkadaş wp gelişince çok güzel bir sistem olacak.

tapatalk

tapatalk

Üye
bu kadar cahil olmayın ya iphone kullanmamış olabilirsiniz android kullanmamışda olabilirsiniz ama demonunda demosu bi sistemi kurmak ney la arama sms 3g hepsi devredışı

HalfEvil333

Üye
Hiç değilse telefonda çektiğimiz videoyu bilgisayara aktarabilseydik yahu. Skydrive a bile gönderemedim kendi hesabıma e-mail eki olarak gönderdim ancak öyle aktardım uğraş babam uğraş :(

bozokluht

bozokluht

Üye
Hiç değilse telefonda çektiğimiz videoyu bilgisayara aktarabilseydik yahu. Skydrive a bile gönderemedim kendi hesabıma e-mail eki olarak gönderdim ancak öyle aktardım uğraş babam uğraş :(

Telefonda çektiğin videoyu bilgisayara bağlayıp flaştan atar gibi alabilirsin

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
adam gibi bi dosya yönetici olması lazım geniş kapsamlı mp3 leri zil sesi yapmak için ringtones klasörüne müzik çalar da dinlemek için de ayrı olarak müzik klasörüne atıyorsun tek bi klasörde ikisinide halletmesi lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt