Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosya yok nerden bulabilirim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
dosya yok nerden bulabilirim ?
arkadaşlar bi pro indirdim fakat upload değildi. Onu bulup upload edebilir miyim ?
efsane717171
Üye
upload değildi derken?
Emrgncy
Üye
söylediklerinden hiç birşey anlamadım
Dosyayı nereden indirdin ve upload değildi derken kastettiğin şey nedir?
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan indirdim aynı ovi den indiriyormuş gibi indi yüklendi direk. . Demek istediğim bu forum da birşey paylaşırken upload ediyoruz ya siteler de ışte bende indirdiğim dosyayı bulup öyle yapmak istiyorum.
Telefonun tarayıcısı indirdiğin dosyayı yükleyip setup ını siler
Opera ile indirirsen setup'a ulaşabilirsin
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
yüklediğinde mi siliyor yani yüklenilsın mi sorusuna hayır desem yine silinir mi
Emrgncy
Üye
Evet desende hayır desende setupla işi bitince siler
setup alma yöntemi var ama bence onla uğraşma opera ile indir derim
ismail010
Üye
yada uc browser kullan indirmede
AbdulkadirAvan
Üye
evet operada indirirken istediğin biyere kayıt edebilirsiniz..
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
güzel diyorsunuz da şimdi ben opera dan ovi ye girince indirme yapamıyorum ki sadece adresi indiriyor 1kb sonra indirilsin ve yüklenilsın mi diye soruyor yine telefonun tarayıcısını kullanıyor. Ben istiyorum ki ovi ve buna benzer yerlerden indirdiklermin setup ı da olsun. Çünkü yarın birgün format atınca yada birine göndermek isteyince elimde gönderecek yada yükleyecek birşey olmayacak.
Emrgncy
Üye
biraz bekle sana link vereceğim o metodla setup alırsın
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
bekliyorum
Emrgncy
Üye
Arkadaş burada detaylı olarak ovi den telefonun tarayıcısı ile setup almayı anlatmış önce dikkatli okumanı tavsiye ederim