Dosya Düzenlenince yeni Konu açılıcaktır...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dosya Düzenlenince yeni Konu açılıcaktır...
Arkadaşlar dosya bozuk olduğu nedeniyle konu kalksın

• Beğen
Tepkiler: hkmtctnky, alper0642 ve Utk4n*

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Kendi fw'Sini yapmak iSteyen aRkadasLar için iyi biR aLteRnatif ^^. TeşekkürLer.

alper0642

Üye
kardeş eline sağlıkta, tele yükledim çalıştı demişsin, çalışan 5800 orjinalmi çıktı, c6 mı?. orjinal ise şayet orjinal rofs2.nin boyutu bu kadar olamaz. orjinal rofs2 boyutu 24.4 MB. orjinal diyorum c6 n97 vs. ile modifiye edilmemiş hali.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hayır alanın boyutu okadar. Birde evet orjinal hacksiz yazılım oldu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
kardeş eline sağlıkta, tele yükledim çalıştı demişsin, çalışan 5800 orjinalmi çıktı, c6 mı?. orjinal ise şayet orjinal rofs2.nin boyutu bu kadar olamaz. orjinal rofs2 boyutu 24.4 MB. orjinal diyorum c6 n97 vs. ile modifiye edilmemiş hali.

aLper abi c6 demiş zaten aRkadaS yazıSında.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok kuran arkadaşlar anlıcaktır nokia editor 4 ile yaptım direk yapıştırdım ve alanın boyutu 112 mb oldu. Ama malum içinde rofs2 dosyaları olunca dediğin gibi oldu 24mb

tugrul_27

tugrul_27

Üye
resim koysaydın nedir ne değildir baksaydık ve biraz daha geniş bi açıklama

alper0642

Üye
c6 ya 5800 orjinal dosyaları attım vs. deyince biraz karışmış gibi olmuş, konunun açılmasını istediğim için sormuştum, ayrıca 112 MB ise zaten sınıra dayanmış, ben pnht.den c6v20.043 son sürümü indirdim ve kafama göre her türlü programı (autoinstaller, killme, conversation, keylock, Btswitch, filebrowser, Türkçe sözlük, Türkçe T9 dil dosyaları vs. attım, 105 MB. tuttu. ama sadece Türkçe dil var, İngilizceyi de sildim (ingilizce dil zaten 3 MB kadar bi yer tutuyor.) ancak şu varki, arkadaşımız bir emek vermiş, birşeyleri paylaşmış, bunu takdir etmemek elde değil, bi çok kişi varki yaptıklarını gelecek tepkiler yüzünden paylaş(a)mıyor. Kardeşimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.

yılmak yok, başarıya giden yol deneyimlerden ve cesaretten geçer.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
resim koysaydın nedir ne değildir baksaydık ve biraz daha geniş bi açıklama

yukarda yazdım orjinal rofs2 dosyası orjinal fw modlaması yapanlar için. daha neyini açıklim

--------------- Ekleme ---------------

c6 ya 5800 orjinal dosyaları attım vs. deyince biraz karışmış gibi olmuş, konunun açılmasını istediğim için sormuştum, ayrıca 112 MB ise zaten sınıra dayanmış, ben pnht.den c6v20.043 son sürümü indirdim ve kafama göre her türlü programı (autoinstaller, killme, conversation, keylock, Btswitch, filebrowser, Türkçe sözlük, Türkçe T9 dil dosyaları vs. attım, 105 MB. tuttu. ama sadece Türkçe dil var, İngilizceyi de sildim (ingilizce dil zaten 3 MB kadar bi yer tutuyor.) ancak şu varki, arkadaşımız bir emek vermiş, birşeyleri paylaşmış, bunu takdir etmemek elde değil, bi çok kişi varki yaptıklarını gelecek tepkiler yüzünden paylaş(a)mıyor. Kardeşimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum

eyvallah kardeşim şimdiden utandırdın beni :d: :d: :d:

--------------- Ekleme ---------------

ya o da değil bu yöntem dün akşam geldi aklıma. okuldan geldim ve yapıp denedim ve hemen paylaştım :d::d::d:

DoodLez_06

Üye
kendin yaptığın belli ama ilk değil :) side_effect tarafından trailblazer da da bu yöntem kullanıldı ;) tebrik ederim :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

DoodLez_06

Üye
yok ya ne kusuru genede tebrik ederim çok güzel oldu bu haber.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam ben orjinal dosyalarla flasladım tel açılmadı nedendir acaba??

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ne zaman yapıp yüklersin usta?

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hmm tşkler o zaman sevinmiştim bende yaa bol bol program eklerim diye ya :( sen denedin mi sonra belki bende hata vardır??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt