Dosya bozuk !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alsancak*

Üye
    Konu Sahibi
Dosya bozuk !
Her yükleme yapmaya çalıştığmda bu sorun çıkıyor ne yapmalıyım ?

mstf_l

mstf_l

Üye
telefon hackli mi

Mert045

Mert045

Üye
hafıza kartını biçimlendir ve hard format at o sorun bendede vardı böyle duzelttim.

Alsancak*

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca evet telefon hackli.

mstf_l

mstf_l

Üye
telefony hackledikten sonra mı olmaya basladı

Alsancak*

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, hackledikten sonra zaten uygulamaları yükledim. Ama bir kaç gündür farkettim her şeye dosya bozuk diyor. Birde dosya bozuk dedikten sonra bazı uygulamaları görmüyor. Mecbur res. atmak gerekiyor. Format şart sanırım.

xinanux

Üye
telefonun ne model? Uygulama kaldırırken bir sorun oluyor mu,telefonu hackleyip yanlış bir installserver.exe kopyalamış olabilirsin sys\bin klasörüne,x plore rar dan dosya çıkartırken bozabiliyor,bazı uygulamaların kurulması için python yüklü olması gerekir olmazsa dosya bozuk hatası verir...

Alsancak*

Üye
    Konu Sahibi
Ama tema yükleyemiyorum ya da daha önce kaldırdığım oyunu bir daha yükleyemiyorum.
Model c5-03

xinanux

Üye
evvela soft format at bence *#7780# yine aynı sorunlar devam ederse hard format atarsın....

----------Eklendi @ 16:20:39 ---------- Yazıldı @ 16:11:31 ----------

telefon hafızasına kurmayı denedin mi? Eğer ki hafıza kartına kurarken hata oluyorsa hafıza kartını biçimlendir...

Alsancak*

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı olayını sanmıyorum. Kurma işlemine gelmiyor ki. Açtığımda yükleniyor yazısından hemen sonra dosya bozuk çıkıyor.

xinanux

Üye
bilgileri yedekleyip hard format atarsın arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...